La 13a edició del Torneig Vila de Peralada en categoria aleví ha anat a mans del Reial Madrid en una final disputada amb el Barça aquest diumenge al migdia. Aquest, és el quart títol dels blancs, que s'han emportat el trofeu després de desfer la igualada (1-1) a la tanda de penals.

Pel que fa a la resta del torneig, que durant el mateix diumenge ha decidit les altres posicions, el Vila-real ha pujat en el darrer esglaó del podi després de superar el Mataró (6-0) en la lluita pel tercer i quart lloc. Seguidament, l'Inter de Mèxic ha obtingut la cinquena posició en la pugna davant l'amfitrió, el Peralada, entrenat per Jordi Bolasell i que ha realitzat un bon torneig i ha acabat caient a la tanda de penals (1-1). Les dues últimes posicions se les han repartides el Girona i l'Athletic de Bilbao (2-1), que s'ha presentat a Peralada amb moltes proves.

El Vila de Peralada ha tornat a omplir les grades del municipal durant els tres dies de torneig, on s'hi han deixat veure membres amb toc blaugrana com Jordi Roura o els exfutbolistes Eidur Gudjohnsen i Albert "Xapi" Ferrer, que tenen els fills jugant en el Barça i el Mataró, respectivament.