El Figueres necessita quatre punts més, aproximadament, per segellar la permanència en els quatre partits que queden i oblidar-se dels descensos no compensats. Davant el Cerdanyola del Vallès, que també es troba a la zona mitjana de Tercera Divisió, l'equip altempordanès ha gaudit d'ocasions per desnivellar la balança, però a Vilatenim el marcador no s'ha acabat movent (0-0).

El primer temps els unionistes han portat el pes del partit i han gaudit de les millors ocasions de la mà de Ferrón, Pedro i sobretot de Moha, amb un u contra u tot sol que ha rebutjat un incommensurable Del Río. Els vallesans només han inquietat la porteria de Bartrina amb un xut llunyà de Dani Martí a fora.

A la represa, la dinàmica ha estat la mateixa i l'ocasió més clara ha estat pels de Chicho al minut 49 quan Ferrón i Maik han estavellat la pilota al pal esquerre de Del Río amb cinc segons de diferència. Moha ha tornat a tenir de les seves botes l'1-0, mentre que el Cerdanyola només ha avisat amb una falta del golejador Elhadji que ha marxat fregant el pal esquerre de Bartrina.