Noranta-sis partits de Lliga més 3 de Copa Catalunya és igual a 99 i avui, a Ascó, arribarà als 100. L'entrenador del Palamós, Joan Mármol, compleix aquesta tarda a terres tarragonines (18.30 h) el centenari a la banqueta de l'equip del seu poble. Mármol va debutar com a tècnic del degà un 23 de novembre del 2014 a casa i contra el Martinenc (4-2) en la catorzena jornada de la temporada 2014-15. El palamosí va rellevar Jordi Martínez després d'una erràtica trajectòria de vuit partits sense guanyar i amb l'equip en zona de descens. Finalment, aquella temporada amb Mármol al capdavant l'equip va assolir la salvació (11è amb 49 punts).

En la següent campanya i ja amb Mármol des de l'inici, els palamosins van finalitzar en la 12a posició amb 48 punts i ara, en el seu tercer curs com a tècnic del Palamós, amb la permanència a la butxaca, quan falten cinc jornades per acabar la Lliga, la cirereta al pastís seria jugar un play-off que en aquests moments és a set punts. D'ambició i il·lusió no en falta per tancar una temporada excel·lent.

L'actual entrenador dels palamosins arriba aquesta tarda als 874 dies a la banqueta i ha superat un altre palamosí il·lustre, l'actual tècnic del KAS Eupen belga, Jordi Condom, que ocupa el quart lloc de la llista amb 856 dies d'estada. Per davant de Mármol, en la segona posició hi figura Quique Yagüe (1.033 dies) i en el número 1 del podi, l'home que va conduir als baixempordanesos a la Segona Divisió A, Waldo Ramos (2.049 dies).

A poques hores de complir 100 partits com a tècnic del Palamós, Joan Mármol de 36 anys valora amb satisfacció i orgull arribar a aquesta xifra, però, el també director esportiu del degà, assegura que el centenari, «és només un número perquè per mi tots els partits són importants». L'entrenador palamosí, admet que ser centenari amb el club de casa seva « és un orgull, però, alhora un petit maldecap perquè el futbol no s'acaba el diumenge quan te'n vas cap a casa». De la possibilitat que el número 100 s'allargui la temporada vinent amb els palamosins, Mármol deixa un gran interrogant sobre el seu futur a la banqueta palamosina: «no sabem fins a on arribarà aquest número, ho deixem en punts suspensius», va dir de manera enigmàtica.

A set punts del play-off, Mármol és conscient que mantenir viva la flama de la promoció passa per superar els tarragonins aquesta tarda: «El partit a Ascó és determinant si volem fer alguna cosa més i per això hem d'avançar-los», va dir, afegint, però, que té clar que si aquesta tarda punxen «cal felicitar l'equip per la temporada realitzada».