L'empat que va aconseguir el Sant Pere Pescador al camp del Sant Andreu li permet encarrilar la quarta posició honorífica de Preferent després d'evitar que les andreuenques, just per sota, s'hi aproximessin. Un nou doblet de la pitxitxi Ana Ríos, que ja acumula 33 gols, va mantenir vives les noies de Joan Pont i Quim Sala. El Sant Andreu es va avançar 2-0 -el primer gol, en un clar fora de joc-, però les groc-i-negres no es van rendir i van acabar salvant un punt.

Sant Pere: Yulieth, Mireia Pont, Trini, Alba González, Cristina Pont, Marina Poyato, Jeni, Cynthia, Ana Ríos, Sílvia Masferrer i Paula Denis. També van jugar Anie, Rebeca i Anaïs.

Gols. 1-0, Andrea (6'); 2-0, Núria Vila (44'); 2-1, Ana Ríos (45'); 2-2, Ana Ríos (86').

Àrbitre: Pujol Colell.

Sense poder frenar la màxima golejadora

En un duel pendent de la jornada 21, el Cabanes va caure golejat a casa davant la Vall d'en Bas. En el conjunt garrotxí milita Júlia Santos, màxima golejadora de Primera Catalana amb 45 dianes. Al camp del Cabanes, va anotar un trio de gols, clau perquè les noies que entrena Carles Monturiol i Quim Cruset es quedessin sense sumar. Dilluns que ve. dia 17, (17.30 h) el Cabanes jugarà al camp del Seva en un duel endarrerit.

Cabanes: Marina Torres, Sumia, Maria Cruset, Carla, Susi, Alba Góngora, Maria Nicolàs, Marina Ayter, Maria Mallol, Lydia Crespo i Arantxa. També va jugar Lydia Fernández.

Gols. 0-1, J. Santos (4'); 0-2, Nicole (24'); 0-3, Morchón (36'); 1-3, Lydia F. (46'); 1-4, J. Santos (58'); 2-4, Maria N. (66'); 2-5, J. Santos (p)(82').

Àrbitre. Pasca.