És potència, velocitat, desequilibri i gol. El davanter Agi és una de les sensacions de la bona temporada del Palamós i, si es fa cas de les paraules del seu tècnic, Joan Mármol, als aficionats palamosins els queden cinc partits per gaudir de les actuacions d'Agi. Mármol té clar que «l'Agi aquí no hi serà perquè no hi pinta res a Tercera. Agi és un jugador important a la categoria. Té un potencial enorme i segurament de categoria superior». Amb el gol que va marcar davant el Manlleu (3-1) ja s'enfila a les 7 dianes i empata amb Serramitja i Medina com a pitxitxi. El davanter procedent del Lloret, va debutar l'any passat a Tercera i enguany ha explotat.

Mármol va repassar la trajectòria d'Agi d'aquesta temporada i la va qualificar de «Dragon Khan» . «Va començar com un coet, després, malauradament, va perdre el seu pare i va haver de marxar i això el va descentrar» explicava el tècnic. A més a més, Mármol va revelar que Agi, hauria pogut canviar d'aires al mercat d'hivern. «Va sorgir la possibilitat de que marxés a un Segona B i jo li vaig obrir la porta perquè el que volem aquí és la felicitat del jugador».

Agi, de la seva banda, agraeix els elogis de Mármol. «Sempre venen bé, però no vull deixar-me anar cap amunt perquè després la caiguda és més forta», deia modestament Agi que, tot i això, és conscient de les seves possibilitats. «Tinc condicions per jugar més amunt però em falten per millorar molts aspectes».L'ex del Lloret analitza la seva progressió des de la seva arribada i també l'actual bona xifra golejadora. «Al primer any em va costar adaptar-me, però ara entenc moltes més coses i pel que fa als 7 gols puc dir que des de petit sempre n'he fet».

El Palamós visita dijous l'Ascó en un duel que definirà les opcions de play-off. «Serà una final. Ells no estan bé i si hi guanyem seguirem somiant», diu Agi.