L'Escala té entre cella i cella recuperar la Primera Catalana, categoria que va perdre ara fa un any. Quan queden sis jornades per finalitzar la Segona Catalana el conjunt d'Albert Gasca és tercer, a només tres punts del líder Bosc de Tosca -ascens directe­- i a un del Banyoles -promoció-, que van punxar. Els escalencs tenen l'average perdut contra ambdós conjunts, però un calendari favorable per seguir optant a l'ascens.

L'última jornada va ser rodona per a l'Escala, que venia de deixar-se el triomf al camp del Guíxols. Els blaugrana van golejar el Camprodon (5-0), amb minuts fins i tot per al juvenil Doudou Jallow, assistent en el darrer gol.

Alabert plega i Pol es lesiona

En el tram final l'Escala tindrà la baixa de Jordi Alabert, que ha plegat per motius personals. L'ex de la Jonquera, Figueres B i Vilamalla havia iniciat una segona etapa amb els escalencs l'estiu passat. D’altra banda, l'equip tindrà un altre contratemps perquè el davanter Pol Compte estarà un mes de baixa per lesió.

L'Escala: Ureña, Nil, Salam (Agustí, 64'), Ramírez, Adrià Serra, Blanco, Argi, Masjoan (Mas, 46'), Puig (Molinas, 70'), Darnés (Doudou, 78') i Gasull.

Camprodon: Sala (Perez, 79'), Martí, Codina (Galceran, 58'), Bobi, Masó, Jiménez (Canseco, 58'), Carré (Lorente, 46'), Fabrega, Aguilar, Gil i Adalid.

Gols. 1-0, Darnés (17'); 2-0, Blanco (50'); 3-0, Darnés (53'); 4-0, Agustí (71'); 5-0, Mas (87').

Àrbitre. Bonet Hinojo.

El dia en què tot surt al revés contra el cuer

El Roses va patir una derrota d'allò més imprevista diumenge passat a Mas Oliva davant l'Anglès, cuer del grup que té un peu i mig a Tercera Catalana. Després de viure un triomf agònic al camp del Camprodon el conjunt de Gabri Maragall i Enric Giménez es va veure sorprès pels anglesencs, que es van emportar el botí amb un gol a cada part, després de jugar tota la segona part amb un home menys i veure com Edu Sastre fallava un penal amb 0-1. Tot i la derrota, el Roses continua en una còmoda novena posició, amb 10 punts de coixí amb el descens.

Roses: Sergi Feria, Gerard Fageda, Vélez (Meli, 46'), Edu Sastre, Robert, Joan Baduà (Ezequiel, 66'), Hossni (Ed Latino, 46'), Ivu (Crespo, 46'), Bel (Galli, 58') i Tissera.

Anglès: Lujan, Pinto, Ahlal, Capdevila, Martínez, Torné, Romagós, Garriga, Vega, Bardalet (Duarte, 67') i Turón.

Gols. 0-1, Vega (15'); 0-2, Garriga (80').

Arbitre: Vila Calderón. TV: Al visitant Capdevila (48').

Perden després d'anar guanyant 2-3 en el minut 87

Ja sigui per mala sort, falta de concentració o per errades el Base Roses va tornar a perdre en els darrers instants punts vitals, aquest cop dissabte passat al camp del Can Gibert. L'equip que entrena Napo Cayuela des de fa un mes dominava 2-3 en el marcador en el minut 87 -amb gols de Pitu Labrador i d'Oscar Pereira per partida doble-, però de manera incomprensible va acabar el partit amb zero punts. Aquesta derrota deixa el Base Roses tocat, ja a set punts de la permanència.

Can Gibert: Tibu, Pinto, Peralta (Torres, 76'), Guinart (Tarifa, 46'), Gallegos, Ortega, Vilaró, Rivas, Pajares (Ridao, 66'), Arroyo i Sillah (Axel, 66').

Base Roses: Ricard López, Diego Soria, Julien, David Costa, Pitu, Frank, Marc Ricart, Pereira, Jacobs (David Ricart, 83'), Blanco (Marc Donat, 55') i David Martínez (Justa, 46').

Gols. 0-1, Pitu (36'); 1-1, Vilaró (39'); 1-2, Pereira (62'); 2-2, Rivas (65'); 2-3, Pereira (68'); 3-3, Ridao (88'); 4-3, Arroyo (89').

Àrbitre. Montbrau Morcillo.