L'Escala seguirà sent l'única seu local de les 23 gironines que tindrà, per Setmana Santa, la 17a edició del Torneig Internacional de Futbol Base MIC - Mediterranean Internacional Cup. Durant quatre dies -de dimecres 12 a dissabte 15- el Nou Miramar tornarà a ser l'escenari de partits de categoria aleví i a l'espera de saber quins equips es classificaran per als vuitens, quarts i semifinals, el plat fort serà dijous. I és que el camp municipal escalenc veurà, el dia 13, partits com l'Escala-Reial Madrid (11 h), RCD Espanyol Costa Brava-Barça (12 h) o Manchester United-Sydney (19 h).

Rivals d'entitat a la fase de grups

Pel que fa a la representació altempordanesa del MIC, enguany hi haurà vuit equips repartits en tres clubs. En juvenils, el Figueres ha estat enquadrat amb el Barça, el Wospac de Cornellà i el Weston americà. En cadets, l'Escala se les veurà amb l'Aspire, el Toros americà i el Badalona. En infantils, el Figueres també jugarà contra el Barça, CSI barceloní i ISL americà.

En alevins, l'Escala s'enfrontarà al Reial Madrid, Japan i Vic mentre que el Figueres tindrà dos ­equips, enquadrats amb el ­Manchester United, Uno japonès, Sydney australià, Alboraia valencià, JP Football japonès i RBC holandès. En noies, el Cabanes juvenil-cadet té dos equips que toparan amb el Barça, Talents, PSG francès, Region americà, Santa Susanna i Nsambya.