El Barça, amb vuit títols, i el Reial Madrid, amb tres, tornaran a ser les atraccions de la 13a edició del Torneig Vila de Peralada aleví, que es disputarà des d'aquest divendres, dia 14, fins al diumenge 16 amb jugadors nascuts el 2006. Tot i el favoritisme de blaugrana i blancs, hi ha dos equips més, els clubs dels quals són de Primera Divisió que intentaran posar-los les coses difícils: el Vila-real, finalista del torneig en dues ocasions, i l'Athletic de Bilbao, que va ser segon ara fa onze anys. A més, l'Inter de Mèxic tornarà a aportar el toc sud-americà a una cita on han pres part Gerard Deulofeu o Adama Traoré.

El Peralada, entrenat per Bolasell, Liesa i Costa

En l'àmbit català la novetat serà el Mataró, convidat per l'amistat que té el Peralada amb Albert Xapi Ferrer. A l'equip maresmenc hi juga el fill de l'exentrenador del Còrdova i exjugador del Barça, que en els darrers anys sempre ha presenciat aquest torneig. A més, per celebrar la filiació del club peraladenc amb el Girona des de l'estiu passat, l'aleví vermell-i-blanc també hi prendrà part en aquesta ocasió.

El Peralada participarà en el seu torneig amb un combinat de jugadors de l'equip B i C i reforçat amb dos jugadors de l'A. Els entrenadors del conjunt verd-i-blanc seran Jordi Bolasell, Arnau Liesa i Pep Costa.