Avui es començaran a distribuir les entrades gratuïtes per a la inauguració del MIC-Mediterranean International Cup que tindrà lloc a l'Estadi Municipal de Montilivi, a Girona, el proper dimecres 12 d'abril a les 17.15h. El president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, presidirà aquest acte, que omplirà l'estadi, segons la previsió dels organitzadors. Després dels parlaments, a les 18.30h, es disputarà el partit inaugural del torneig entre el Manchester United i el KAS Eupen de la categoria Cadet.

L'accés al camp és lliure, però és necessari recollir les entrades prèviament als següents punts de distribució de Girona: Oficina de Turisme de La Rambla, de 9.00h a 20.00h; Oficines del pavelló de Fontajau, de 8.00h a 23.00h, i a la seu de la Federació Catalana de Futbol, de 9.30h a 13.30h i de 16.15 a 18.45h.

Aquest serà el segon any que Montilivi acull la inauguració i les finals del diumenge. El 2016 l'obertura del MIC va dur uns 7.500 espectadors a la instal·lació, tot i que es va fer al matí i en aquesta nova edició la cerimònia serà a la tarda.

El Pre-MIC, a Banyoles

També avui, dos dies abans de l'inici del torneig, tindrà lloc el Pre MIC de Banyoles. Aquesta competició, que es disputa a la capital del Pla de l'Estany durant tot el dia, serveix perquè alguns dels equips que participen al MIC comencin a agafar ritme de partit abans de debutar dimecres. El director del MIC, Juanjo Rovira, afirma que el Pre MIC «serveix als seus equips participants per mesurar forces i posar-se a punt per la competició». Per la seva banda, el regidor d'Esports i alcalde accidental de Banyoles, Jordi Congost, assegura que l'objectiu és «aconseguir que els clubs de Banyoles puguin disputar partits amb equips d'altres països, d'altres cultures i conèixer altres maneres de jugar a futbol». Al Pre MIC hi participaran les categories de Juvenil i Cadet i, a banda dels clubs locals CE Banyoles i Club Atlètic Banyoles, els equips convidats seran l'Adelaide United, l'Aspire Football Dreams i l'Eastern FC. Els partits es jugaran al matí, a l'Estadi Municipal Miquel Coromina i Moretó i, a la tarda, s'hi afegirà el Camp de futbol Vell.