María José Camacho, dona de l'exporter gironí del Barça i del Màlaga Francesc Arnau, s'ha vist embolicada en una batussa després de l'enfrontament entre dos equips de futbol femení. En la baralla també s'hi ha vist implicat un dels fills de la parella, de dotze anys.

El vicepresident del conjunt local i exfutbolista de Marbella, Bernabé Jiménez: "En trenta anys no he vist gens igual en un camp de futbol. Sense jugar-nos res, en acabar la trobada, les jugadores visitants s'han encarat amb l'àrbitre i no ha tingut més remei que expulsar-ne tres", expressa aquest directiu del Pablo Picasso CD Associació Esportiva Cf.

"El pitjor va venir després, perquè va saltar al camp un nen ros d'uns dotze anys i li va donar un un cop a l'àrbitre. El sorprenent és que la seva mare, una de les jugadores de l'Algaidas, era la que l'estava animant mentre ella mateixa insultava al col·legiat", afegeix Jiménez. "Quan hem estat testimonis d'això hem cridat a la Policia, perquè no hi havia més remei que fer-ho. I aquí és quan ens hem assabentat que es tractava de la dona i del fill del director esportiu del Màlaga, Francesc Arnau", argumenta.

A través del seu compte d'Instagram, María José Camacho ha explicat que sent "impotència i indignació per la publicació de mentides difoses sobre la meva persona i la meva família". I afegeix: "Que un àrbitre agredeixi el meu fill menor (per dir-li 'que malament has pitat') i encara vulgui donar-li la volta a la situació, ... és molt trist"