Primeres detencions

El tècnic italià de l´Eldenc, que dirigia l´equip tot i no tenir títol, Filippo Vito Di Pierro; i el representant del grup inversor italià, Nobile Capuani, van ser ahir els primers detinguts per la polèmica generada per la derrota per 12-0.

Jugadors van a declarar

«Ens va cridar la policia per declarar als qui no tenim res a veure amb el tema, i vam ser José Sánchez, Cheikh Saad, Mendy i jo, i després ja faran una altra tanda amb els futbolistes que hi estan implicats», va explicar ahir el lateral de l´Eldenc Joseja Amat. Entre aquests suposats implicats hi ha Guille Smitarello, Mikey Fernández, Tabala i Nico Cháfer. «El club m´acusa, però jo no he fet res. Espero que tot això s´aclareixi el més aviat possible», va dir Guille.

200.000 euros per cap

Cheikh Saad va assegurar ahir que els jugadors implicats «es podrien comprar un pis a Barcelona amb els diners que van cobrar. Uns 200.000 euros cadascun»

El Cornellà es desvincula

L´equip barceloní va guanyar fa unes setmanes per 3-1 l´Eldenc i ahir es va desmarcar de les notícies que asseguren que aquell partit també estava arreglat.

Antic rival del Girona

L´Eldenc va eliminar el Girona en un play-off per pujar a Segona B la temporada 2005/06. 1-0 a l´anada, i 0-2 a Montilivi.