Després de guanyar la primera carrera del Mundial de MotoGP en el circuit de Losail (Qatar), el passat 26 de març, Maverick Viñales defensarà el lideratge a partir d'aquest diumenge dia 9 en el Gran Premi de l'Argentina. En el circuit Termas de Río Hondo, el pilot rosinc i palauenc del Movistar Yamaha correrà a les 9 de la nit en hora catalana. A la cursa de l'any passat a l'Argentina, Maverick va caure a tres voltes per acabar quan anava en tercer lloc.

A una categoria per sota, Moto2, el llançanenc Isaac Viñales (SAG Racing) iniciarà la cursa a les 19.20 h. A Termas de Río Hondo, Isaac va ser tercer a Moto3 el 2015. D'altra banda, el de Kalex va impartir una xerrada el dimecres passat a les instal·lacions de Motor Munich Club de Sabadell.