L'Espanyol va aconseguir tres punts contra el Betis a Cornellà-El Prat després de capgirar, en tres minuts, el 0-1 de penal, molt protestat, amb gols de Javi Fuego i, entrant en el descompte, de José Antonio Reyes, amb un xut que va catapultar la il·lusió dels pericos. El tram final va ser el millor d'un duel igualat, impredictible i sense gaires ocasions clares per a cap equip. El triomf manté viu el somni europeu dels blanc-i-blaus, mentre que el conjunt verd-i-blanc segueix sense arribar a la zona tranquil·la de la classificació.

Més enllà del penal que va reclamar Caicedo a la primera acció del partit, un xut llunyà de Víctor Sánchez va ser l'ocasió més destacada en el primer quart d'hora de partit. Malgrat tot, després dels compassos inicials l'amfitrió es va apoderar del control del partit, ja que estava més còmode sobre el camp.

Els catalans apostaven per la mobilitat de Gerard Moreno i buscaven Caicedo, referència en atac, per sorprendre Adán. Malgrat desactivar bé la defensa de cinc del rival, seguia fallant l'última passada. Tot i això, la sensació de perill era més gran. I el Betis, gris, va perdre la seva espurna inicial.

Amb l'Espanyol com a clar protagonista, però sense gols, es va arribar al descans. A la represa, el conjunt visitant va crear ocasions a força de córners, però els seus intents no passaven d'aquí. L'Espanyol, de totes maneres, havia abaixat les seves revolucions.

La igualtat es va trencar en el minut 78. El col·legiat va assenyalar un penal molt protestat per una acció de Javi Fuego sobre Sanabria que Rubén Castro es va encarregar de transformar en gol.

L'Espanyol, molest per la decisió arbitral, va mantenir el criteri i la intenció de marcar. Ho va aconseguir gràcies a Javi Fuego, al minut 87. Gerard Moreno va centrar molt a prop de la línia de fons i l'asturià va aprofitar la passada per marcar a prop del punt de penal. Els de Quique Sánchez Flores van mostrar més futbol en uns intensos minuts finals. Era el moment de Reyes, que va rebre un rebuig a la frontal i va connectar un gran xut amb la cama dreta que va anar a parar a l'escaire.