El Llagostera disputa aquesta tarda (17.30 hores) contra l'Atlètic Llevant el segon partit consecutiu a Palamós i el primer dels dos duels seguits contra filials, ja que la setmana vinent visita el Mestalla. L'equip que entrena Oriol Alsina té al seu davant l'enèsima oportunitat d'estrenar el caseller de victòries davant les seves particulars bèsties negres, els filials, en un altre partit clau per a la salvació. El duel davant l'Atlètic Llevant es presenta com una bona ocasió de clavar un cop moral a un rival directe perquè els valencians, en cas de derrota, quedarien a 7 punts dels gironins a manca de només 18 per disputar-se.

El rival del Llagostera és actualment penúltim a la classificació, l'equip menys golejador de la categoria amb només 19 gols i a més encadena 4 jornades sense conèixer la victòria. Tot i aquests registres negatius, n'hi ha un que és molt perillós: l'Atlètic Llevant és, juntament amb l'Alcoià, el Badalona i el Mallorca B, el conjunt menys golejat del grup III. A més a més, en el partit de la primera volta la victòria va caure del bàndol local (2-0).

En aquest sentit, el tècnic Oriol Alsina explica que «sabem que serà molt difícil perquè el filial del Llevant és un dels equips que menys gols encaixa». Adverteix el maresmenc que confia en el factor jugador número 12 per resoldre la primera de les set finals que els del Gironès tenen per endavant. «Si ve molta gent a ajudar-nos tindrem les nostres opcions i si guanyem faríem un pas molt important i res estaria acabat». El d'Arenys de Mar analitza el rival que aquesta tarda trepitjarà l'estadi palamosí. «Treballa bé l'aspecte defensiu amb una línia de cinc i els agrada sortir a la contra amb gent ràpida que fins i tot és internacional», assenyala Alsina.

El Llagostera, que fa dues jornades que no guanya, ve d'empatar dissabte passat davant un altre rival directe com ho és el Sabadell (1-1) a Palamós. Malgrat aquesta relliscada, és davant la seva afició on s'està mostrant més sòlid amb un balanç de 24 punts de 45 possibles. En canvi, a domicili és on més punxa: 10 punts de 48.

Oriol Alsina no pot comptar amb els lesionats Jon Ander, Pablo Sánchez i Álex Colorado, mentre que Pitu Comadevall, lesionat al Miniestadi, és seriós dubte. Del bàndol granota, el tècnic José Carlos Granero tindrà les baixes dels lesionats Matías Aquino, Joel i Allyson (aquest darrer titular), i també la del sancionat Ribelles, també titular. En canvi, recupera El Hacen i Aly Abeid, Pepelu i Boris Cmiljanic, que no van poder jugar fa una setmana contra el Saguntí per culpa de les convocatòries internacionals sots21 amb Mauritània, Espanya i Montenegro, respectivament.