El torneig de futbol base Mediterranean International Cup (MIC), que tindrà lloc a la Costa Brava durant la Setmana Santa, aquest abril, comptarà amb vuit equips repartits en tres clubs de l'Alt Empordà que ja coneixen els seus rivals des de la setmana anterior. En categoria juvenil, el Figueres, que competeix a Lliga Nacional, ha estat enquadrat amb el Barça, el Wospac de Cornellà i el Weston americà.

En cadets, l'Escala se les veurà amb l'Aspire, el Toros americà i el Badalona. En infantils, el Figueres també jugarà contra el Barça, CSI barceloní i ISL americà. En alevins, l'Escala s'enfrontarà al Reial Madrid, Japan i Vic Riuprimer mentre que el Figueres tindrà dos ­equips enquadrats amb el Manchester United, Uno japonès i Sydney australià -per una part-, i Alboraya valencià, JP Football japonès i RBC holandès.

En noies, el Cabanes juvenil-cadet té dos equips que a la fase de grups toparan amb el Barça, Talents, PSG francès i Region americà. D'entre la vintena de seus que té el MIC, la de l'Alt Empordà continuarà sent a l'Escala, que acollirà partits en categoria aleví.