Després de cedir a casa davant el Roses, l'Escala va recuperar les bones sensacions amb una golejada davant el cuer, el Campdevànol. Els nois d'Albert Gasca, en el dia que tornaven els sancionats Argi i Adrià Serra, es van deixar de concessions i a la mitja hora de joc ja dominaven 2-0 amb dues accions de Pol i Darnés. A la represa, l'ex del Figueres, Peralada i la Jonquera va sentenciar. A la pròxima jornada l'Escala -tercer a tres punts del líder- es desplaçarà al camp del Guíxols, aquest diumenge (17 h).

L'Escala: Ureña, Nil Pàmies, Ricard Ferrer (David Blanco, 52'), Salam (Molinas, 52'), Sergi Ramírez, Adrià Serra (Agustí, 63'), Argi, Darnés (Puig, 73'), Gasull, Pol i Alabert (Gerard Mas, 63').

Campdevànol: Sellas, Montón (Rude, 69'), Castella, Martín, Garnatxe, Viñas, Suárez, Sánchez, Pujol (Ponzano, 57'), Pineda i Carrasco (Cambras, 80').

Gols. 1-0, Pol (24'); 2-0, Darnés (28'); 3-0, Pol (47').

Àrbitre: Xarles Serrano.

Una pedra en el camí

El Roses va veure truncada la dinàmica positiva de resultats amb una derrota davant el Guíxols. Després de tres triomfs consecutius, els de Gabri Maragall i Enric Giménez van caure contra un rival que tenia la baixa del golejador Carlos López, però que va assaltar Mas Oliva amb un gol al final de cada part. Cal destacar que pel Roses va debutar el seu últim reforç, el davanter peraladenc Ed Latino, procedent del Sant Cugat, de Primera Catalana. Aquest diumenge (16.30 h) el Roses jugarà a Camprodon.

Roses: Sergio Feria, Gerard Fageda, Meli, Jorge Torres, Edu Sastre, Robert, Joan Baduà (Ed Latino, 54'), Ivu (Tissera, 46'), Bel (Hossni, 88'), Joel Crespo (Quique, 79') i Ezequeil (Gianfranco, 66').

Guíxols: El Fechtali, Rozas, Hamzaoui, Diego Zayas (Murcia, 46'), Sillah, Carlos Gómez (Martín, 66'),

Caixal (Iruela, 80'), Gerard Gómez, Dumazert (Jiménez, 89'), Carlos Zayas i Callicó (Nueda, 72').

Gols. 0-1, Caixal (39'); 0-2, Dumazert (88').

Àrbitre. Tomé Moreno.

Empat en el debut de Diego Soria

El Base Roses, que segueix en zona de descens, va volar-li la victòria en el camp de l'Abadessenc en l'últim minut. Tot i que Frank Caballero havia avançat els de Napo Cayuela en el minut 27, en el darrer instant els ripollencs van establir la igualada a la sortida d'un córner. En aquest partit, pel Base va debutar el defensa Diego Soria, exjugador del Ripoll amb passat al Roses, Agullana, Figueres B i Peralada. El proper partit del Base Roses a la Vinyassa (dissabte, 15.30 h) tornarà a ser davant un dels candidats a l'ascens, el Banyoles, exequip del tècnic rosinc.

Abadessenc: Torres, Parés, Francolí, Coll, Contreras, Martín (Argelagues, 30'), Camacho (Marcé, 65'), Berenguer, Salarich, Margenet i Farrés (Latorre, 56').

Base Roses: Lobato, Diego Soria, Julien, David Costa (David Ricart, 79'), Pitu, Frank (Pereira, 46'), Marc Ricart (Raül Blanco, 56'), Mito (Ivan Vargas, 65'), Blas, Èric Jacobs i Justa.

Gols. 0-1, Frank (27'); 1-1, Margenet (89').

Àrbitre. Gonzalez-Carrato Soriano.

Un trio de Díaz manté el Banyoles com a colíder

El davanter figuerenc Èric Díaz va anotar, el diumenge passat davant l'Aro (3-0), els tres gols del Banyoles. Amb aquest triomf el conjunt que entrena Toni Sánchez, extècnic del juvenil A del Figueres, conserva el colideratge amb el Bosc de Tosca. En el Banyoles també hi militen jugadors de l'Alt Empordà com Sergi Barco i Facu Gutiérrez.