El Salt va sumar ahir la segona victòria consecutiva, i ho va fer gràcies a un tercer quart per emmarcar, on va anotar ni més ni menys que 31 punts. Tot i arribar al descans perdent de sis (35-41), a la represa, els d'Oriol Verdés es van posar la granota de treball, i en un tres i no res van donar la volta a l'electrònic. Amb un parcial de 31-9, els gironins van passar del 35-41 de la mitja part, al 66-50 a la fi del tercer temps.

Liderats per Genís Bover -autor de 18 punts- i ajudat a la perfecció per Carles Nadal (15 punts) i Xavier Torrent (14), el Multiópticas Salt va aconseguir el seu catorzè triomf, fet que li permet continuar com a tercer classificat, a només dues victòries dels dos primers classificats, Calvia i Martorell, ambdós amb setze triomfs quan només falten quatre jornades per acabar la fase regular.

Precisament, el proper partit del Salt serà aquest diumenge, 2 d'abril, a la pista del Martorell, on un triomf dels saltencs els obriria les portes a lluitar per la fase d'ascens a LEB Plata quan només faltarien tres jornades per acabar la competició. Per contra, una derrota, deixaria l'equip d'Oriol Verdés pràcticament sense opcions.

A priori la visita del penúltim classificat, podia semblar un pur tràmit. Ben aviat, però, va quedar demostrat que no seria així. A la conclusió dels deu primers minuts, la igualtat era màxima (20-19). Els maresmencs fins i tot van aconseguir un forat de +6, amb el 35-41 del descans. A la represa, el Salt va reaccionar de forma brillant i, ara sí, aquest cop l'últim període no va tenir cap mena de transcendència.