El triatleta olotí Nan Oliveras continua amb la seva preparació de cara a la temporada internacional de triatló i, aquest cap de setmana, l'esportista del Club Triatló Girona Costa Brava va sumar una nova victòria en el circuit català de duatló imposant-se en el duatló de Cerdanyola (que comptava amb uns 550 participants).

Oliveras va completar els cinc quilòmetres de cursa a peu, vint quiòmetres de bici i dos quilòmetres més de cursa a peu en 54 minuts i 11 segons. «He tingut molt bones sensacions durant tota la prova, i cada vegada em trobo més a prop del meu millor estat de forma. En un parell de mesos començo la temporada internacional de Triatló a la Copa Continental de Larache i a la Copa del Món de Madrid, i aquestes competicions del circuit català m'ajuden a agafar el ritme de competició», explica Nan Oliveras, que, en un bon moment de forma després d'un 2016, ja s'havia proclamat campió de Catalunya de Duatló la setmana anterior a Castellfollit de la Roca. A Cerdanyola, Oliveras va dominar la cursa des de bon principi, escapant-se en els primers quilòmetres i guanyant amb molta autoritat.