La pitjor ratxa de resultats de tota la temporada està tenint efectes negatius en el desenvolupament de la categoria per a La Jonquera. La sisena derrota seguida, aquesta vegada al camp d'un Castelldefels que començava la jornada com a cuer de Tercera, fa que l'equip gironí acabi amb 31 punts, un per sobre del descens directe i en places de possible descens compensat.

La primera meitat al camp dels Canyars va ser molt igualada i les ocasions de gol van brillar per la seva absència. Els dos equips, amb molta tensió, i amb una necessitat imperial per sumar els tres punts, van tenir més por de perdre que confiança en la victòria i els va costar arribar amb determinació a camp contrari.

A la segona meitat, el jonquerenc Ismael tornava a ser l'home més insistent però va ser el Castelldefels l'equip que va colpejar primer. Sergi Moreno, a l'hora de joc, va batre Toni Montero amb un cop de cap. El gol va activar els jonquerencs, que pràcticament a la jugada posterior van poder empatar però Ismael va topar amb una bona intervenció del porter Manu Martín.

Accelerava La Jonquera a la recerca d'un empat que seria un mal menor, però es va trobar un cop definitiu amb el segon gol local, al minut 83 i novament obra de Sergi Moreno. Ja va ser impossible la tasca de buscar l'empat i els jonquerencs van encadenar una nova derrota que els deixa a un punt de la zona de descens directe. Diumenge visiten el Peralada.