A la UE Llagostera-Costa Brava se li està complicant cada vegada més la temporada i tot apunta que haurà de patir fins al final per assegurar la permanència a la categoria. Ahir els gironins van tornar a deixar escapar l'oportunitat de sumar els 3 punts davant d'un Sabadell al qual haurien atrapat a la classifiació en cas de victòria, però al qual van permetre empatar (1-1) en un partit igualat i amb dues parts molt diferenciades. Un resultat just.

Conscients de les dificultats que l'equip està tenint aquest any lluny del Nou Mpal. Palamós Costa Brava, els d'Oriol Alsina havien destacat els dies previs a rebre els arlequinats la importància de no deixar escapar punts de casa, sobretot contra rivals directes. El partit d'ahir era el primer dels dos que el Llagostera jugarà de manera consecutiva com a local, cosa que en cas de victòria hauria suposat un reforç moral. Però a aquestes alçades tothom s'està jugant molt, i el Sabadell arribava a la 31a jornada havent sumat en 8 dels últims 9 partits disputats i sent l'equip amb més empats de la categoria. En l'intent per guanyar, el tècnic gironí, soplint les baixes de Pitu i Àlex Colorado, alineant d'inici a Nando Quesada i Marc Martínez a la zona de creació i Manu Gavilán i Manel en atac. A la banda dreta Albarrán i recuperant Samu San José com a pivot donant entrada a Valentín de central.

Així el partit va començar marcat pels nervis i uns primers minuts de molta intensitat i impresions, cosa que va provocar constants pèrdues de pilota, encara que amb els locals més ben col·locats sobre el terreny de joc gràcies a la superioritat al centre del camp. En un primer avís, Marc Martínez va deixar clares les intencions del Llagostera amb un xut llunyà que va sortir desviat per sobre el pal. La lesió als 6 minuts de Manu Torres va trastocar els plans inicials dels vallesans, que van haver de fer un primera substitució donant entrada a Pastells i variant el sistema. A partir d'aquest moment van tenir molts problemes per aturar el joc de combinació del Llagostera, que sobretot amb Nando Quesada va començar a generar arribades de perill per les dues bandes. Així, en el minut 20 de la primera meitat, una bona acció col·lectiva dels gironins va servir per assistir Carlos Albarrán a la frontal de l'àrea perquè fes l'1-0 amb una rematada ajustada al pal que Ezkeita només va poder seguir amb la mirada. Era el primer gol del badaloní amb el Llagostera, i va servir per donar una dosi de confiança a l'equip.

Segurs darrere i encertats en la sortida de pilota, els locals van buscar ampliar la diferència el marcador, i novament en una aparició per banda la pilota va arribar a peus de Manu Gavilán perquè intentés marcar el segon. El seu xut va rebotar al cos d'un defensor, i coincidint amb la mitja hora de joc, l'equip d'Oriol Alsina va disposar de quatre córners seguits. El Sabadell no va inquietar a Moragón en cap moment, mentre que a deu minuts dels descans a l'altra àrea Manu Gavilán va fer un gran control per baixar una centrada de Fuster per acabar rematant forçat a les mans del porter arlequinat.

El descans va aturar el domini del Llagostera, que va sortir a la segona metitat amb un punt de relaxament que acabaria sent decisiu. Per contra el Sabadell va introduir una nova variació tàctica per recol·locar Paris Adot a la mitja punta, el que aviat va donar resultats. Als deu minuts de la repressa una passada en profunditat la va aprofitar per plantar-se a l'àrea i enviar la pilota enrrere, però que va refusar al defensa gironina. En la jugada següent i gràcies a una bona combinació entre Ciércoles i Paris, Max Marcet va acariciar l'empat en una xut que va sortir llepant el travesser. A mesura que van anar passant els minuts la movilitat dels jugadors de creació dels visitants va obligar retrocedir posicionalment la defensa gironina, permetent que superat el primer quart d'hora de la segona meitat Paris Adot signés un golàs en un gran llançament des de la ditància que va entrar per l'escaire. L'empat va esperonar el conjunt vallesà, cosa que Alsina va intenar aturar fent entrar Vivancos al mig del camp en el lloc de Marc Martínez. Abans Manu Gavilán havia deixat el seu lloc al camp a Marc Fernández, amb la qual cosa el Llagostera va tornar a jugar amb un davanter i dos homes oberts a banda, i deixant sol Nando Quesada a la zona de creació. Poc a poc l'equip es va anar recuperant de la pressió visitant i va anar avançant metres, fins que a vint minuts del final va fer el primer llançament de la segona meitat. Un minut més tard Samu San José no va arribar a una centrada penjada a l'àrea que es va perdre per la línia de fons.

No va passar res més fins al final del partit quan va haver una ocasió de gol per cada equip. Primer la va tenir el Llagostera en un cop de cap de Manel que va aturar el porter en una gran intervenció, mentre que a l'altra costat, novament Paris Adot va estar a punt de donar-li la victòria al Sabadell en una jugada en la que va retallar al defensa però que no va xutar amb encert.

El xiulet de l'àrbitre va rubricar un empat insuficient per als dos equips i que obligarà els gironins a guanyar almenys 4 partits dels que li queden fins a final de temporada. A l'espera dels resultats de la resta de jornada, els d'Oriol Alsina es mantenen en la catorzena plaça amb 34 punts, a dos dels llocs de promoció de descens. La pròxima jornada el Llagostera se la jugarà contra el Llevant B.