El circuit de Losail serà l'escenari de la tornada del Mundial de Motociclisme amb català Marc Márquez (Repsol Honda) com a rival a batre en la categoria de MotoGP per la seva condició d'actual campió del món, i amenaçat pels seus tradicionals rivals, encapçalats per el seu ambiciós i puixant compatriota Maverick Viñales (Yamaha).

Aquest any les carreres del Mundial de MotoGP no podran veure's en directe, ni tan sols les dels grans premis que se celebren a Espanya. Els drets pertanyen a Movistar + que serà l'encarregada de retransmetre tots els grans premis del calendari de 2017.

En qualsevol cas, no tot està perdut per a tots aquells aficionats que no disposin d'aquestes plataformes de pagament i vulguin conèixer al minut i en directe el desenvolupament de les curses d'aquesta nova temporada de MotoGP.

I és que el nostre portal també ofereix la possibilitat de seguir en directe totes les curses de cada un dels 18 circuits que integren el campionat del món. A través del nostre especial del Mundial de MotoGP, els nostres lectors tenen accés a la narració en viu i en directe de cada cita de la temporada. D'aquesta manera, t'ho posem fàcil perquè puguis seguir totes les proves del calendari -tant en MotoGP com en Moto2 i Moto3- i puguis conèixer en detall i volta a volta tot el que passa en cada carrera i com marxa la classificació de cada gran Premi ...