Encara amb el dolç sabor de boca d'haver aconseguit la salvació virtual fa tot just dues setmanes, després de cinc victòries consecutives, el Bordils va caure derrotat a la pista d'un Ciudad Real que sí que es jugava tenir opcions per arribar a disputar els play-off d'ascens de categoria. Els gironins no van fer un bon partit i van acabar derrotats per deu gols de diferència.

Ja des dels primers minuts de partit el Ciudad Real va imposar un ritme alt que el Bordils no va poder seguir, amb un avantatge de cinc o sis gols que van acabar matenint fins al final, on van eixamplar encara més aquesta diferència.

«No teníem el cap cent per cent en el partit i, a més, també hem perdut pilotes que el rival ha aprofitat a la perfecció», destacava el tècnic del conjunt bordilenc, Pau Campos. El partit marxava al descans amb un 19 a 12 a favor del conjunt manxec, fent encara més difícil una reacció del Bordils a la segona meitat. Tot i intentar-ho, els blanc-i-verds es van aconstar a sis gols del rival, però el Ciudad Real de seguida va tornar a fer un parcial molt contundent per acabar sentenciant el partit i deixant el resultat final amb deu gols de desavantatge pels del Gironès.

Tot i la derrota, l'Handbol Bordils manté un avantatge tranquil·litzador respecte el Còrdova de 8 punts, quan només n'hi ha deu en joc (5 partits). El proper cap de setmana l'equip de Pau Campos rep al Blanc-i-Verd la visita de l'Alcobendas, actual sisè classificat de la categoria.