El Llagostera no troba la tecla ni la fórmula per guanyar als filials i això que ja ha disposat de deu oportunitats per a fer-ho. L'enèssima prova de la incapacitat del conjunt blaugrana de guanyar als equips B de la categoria es va fer evident el passat dissabte al Miniestadi davant el Barça B (4-0).

Cada vegada que els d'Oriol Alsina s'han de mesurar a un filial, gairebé sempre, en surten amb la cua entre cames i a més a més, davant aquesta mena de rivals, és quan han patits les golejades més escandaloses. Fins aquest moment, el Llagostera ha jugat un total de deu partits davant equips filials i el balanç és de tres empats i set derrotes (3 punts de 30 possibles). En totes les visites a equips filials els llagosterencs han acabat perdent i en tres ocasions hi han sortit golejats com al camp del Mallorca B (4-0), a Vila-real contra el segon equip groguet (4-1) o en el darrer desplaçament al Miniestadi davant el líder, (4-0).

Només tres empats a casa

A l'estadi Palamós-Costa Brava, els del Gironès han esgarrapat un punt contra l'Espanyol B (1-1), el Vila real B (2-2) i el València Mestalla (1-1). Per mirar de trencar amb la malastrugança dels B, el conjunt d'Alsina disposarà de dues oportunitats més en les vuit jornades que resten per acabar la Lliga, a casa davant l'Atlètic Llevant, i a domicili contra el València Mestalla.

Amb el descens a un punt de distància, assolir la salvació passa, sens dubte per tirar endavant els partits a casa: cinc dels darrers vuit partits dels blaugranes seran davant la seva afició. El Llagostera (14è amb 33 punts) té ara una doble oportunitat per fer un salt endavant a la classificació i per això comptarà amb el factor camp propi a favor ja que rebrà consecutivament a dos rivals directes com són el Sabadell (13è amb 36) i L'Atlètic Llevant (18è amb 30). La primera cita és aquest proper dissabte a partir de les 5 de la tarda al Nou Estadi de Palamós.