El Sant Pere Pescador va esvair tota opció de seguir optant a l'ascens a Segona Divisió femenina després de perdre (1-4) contra el líder, el Pardinyes, que va demostrar perquè es presentava a terres empordaneses amb 12 victòries consecutives. En el retorn de Xènia i Sílvia, les noies de Joan Pont es van veure superades per un rival molt ordenat, si bé van merèixer més, sobretot a la primera meitat.

Ana Ríos, pitxitxi de Preferent amb 29 dianes, va anotar el gol de l'honor davant un Pardinyes que també va ensenyar múscul en punta amb Alexandra Taberner. El proper compromís del Sant Pere, quart classificat, serà aquest dissabte (16 h) al camp del filial de l'AEM, de Lleida.

Sant Pere: Xènia Cantenys, Mireia, Trini, Alba, Cristina, Rebeca, Jeni, Cynthia, Ana Ríos, Sílvia i Paula Denis. També van jugar Anie, Anaïs i Margarita.

Gols. 0-1, Taberner (30'); 0-2, Esteve (43'); 0-3, Teixidó (66'); 1-3, Ana Ríos (73'); 1-4, Taberner (90').

Àrbitre. Boada Barcelona.

Amb deu és més complicat

El Cabanes va rebre la visita del Manlleu, quart classificat de Primera Catalana, amb només deu jugadores davant l'allau de baixes. A més, Quim Cruset i Carles Monturiol, tècnics cabanencs, van col·locar la portera titular Xènia Cardona de jugadora de camp i el conjunt osonenc ho va aprofitar per golejar-lo (1-5). A la propera jornada el Cabanes jugarà al camp del Bonaire de Terrassa, aquest diumenge (11.15 h).

Cabanes: Marina Torres, Sumia, Maria Cruset, Carla Monturiol, Susi Oliveras, Maria Nicolàs, Laia Novellón, Xènia Cardona, Maria Mallol i Lydia Crespo.

Gols. 0-1, Clara (12'); 0-2, Ivet (33'); 1-2, Mallol (47'); 1-3, Laia (59'); 1-4, Garrido (77'); 1-5, Ivet (81').

Àrbitre: Xarles Serrano.

El Vila-sacra escala a la zona mitjana amb una golejada a casa

El Vila-sacra es va refer dels últims desencisos amb una victòria clara (3-0) davant el Pradenc B, d'Osona, amb gols de Souhaila, Carla Moreno i Alexandra. Aquest diumenge (12 h) l'equip de Paco Fernández jugarà en el terreny del Sarrià de Ter, que està un punt per sota.