Sempre que l'Escala té l'ocasió de col·locar-se líder de Segona Catalana, li acaben tremolant les cames. La darrera oportunitat va ser el diumenge passat en el derbi veïnal davant el Roses, que es va emportar la victòria del Nou Miramar amb un solitari gol (0-1) del seu estendard, el davant Robert Fernández, pitxitxi de Segona Catalana amb 23 dianes.

En el dia que tornava Joan Ureña sota els pals, després d'un partit sancionat, però que eren baixa per sanció Adrià Serra i Argi, el conjunt d'Albert Gasca es va col·lapsar. Si bé va tenir l'ocasió d'inaugurar el marcador al primer temps amb una rematada al pal de Pol Compte, a la represa es van veure superats pel plantejament visitant.

Per la seva part, els de Gabri Maragall -veí escalenc i extècnic del club anxover- van demostrar el seu bon estat de forma, pujant al setè lloc i amb la permanència encarrilada. El gol del Roses va arribar en el minut 63 després que Robert aprofités una passada en llarg per desfer-se de dos rivals i d'Ureña.

L'Escala: Ureña, Nil Pàmies (Molinas, 75'), Ricard Ferrer, Salam, Sergi Ramírez, David Blanco (Gasull, 63'), Masjoan, Àlex Darnés, Gerard Mas (David Puig, 63'), Pol Compte i Alabert (Agustí Garcia, 75').

Roses: Feria, Gerard Fageda, Meli, Jorge Torres, Vélez (Hossni, 75'), Edu Sastre, Robert (Quique Garcia, 88'), Joan Baduà (Ezequiel, 75'), Ivu, Pere Bel i Galli (Joel Crespo, 46').

Gols. 0-1, Robert (63').

Àrbitre: Neumann Sanz.

Igualada davant el líder en un inici entretingut

El Base Roses, encara amb descens, va frenar el líder Bosc de Tosca en un duel boig a l'inici (2-2). Els garrotxins es van avançar al minut 2, però els de Napo Cayuela, que debutava a la banqueta, van capgirar el marcador abans del quart d'hora de la mà d'Ivan Vargas i Mito, en aprofitar dues errades defensives.

A la represa, però, els de les Preses van establir la igualada amb una rematada de Jordà que no va poder aturar Dani Lobato, que disputava el seu segon partit després de superar unes molèsties físiques.

Base Roses: Lobato, Julien (David Martínez, 77'), Richard (Justa, 46'), Pitu Labrador, Frank, Marc Ricart, Vargas (Pereira, 54'), Mito, Blas, Jacobs i Fran Soler (David Ricart, 78').

Bosc de Tosca: Prunés, Delgado, Dorca, Massegú, Sala, Jordà, Megías, Vilchez (Jepi, 46'), Gaitán, Amargant (Sala, 70') i Aulinas (Robin, 74').

Gols. 0-1, Aulinas (2'); 1-1, Vargas (8'); 2-1, Mito (9'); 2-2, Jordà (51').

Àrbitre: Rimbau Guillaumes.