La vuitena edició de la Cursa Urbana de Sant Josep de Figueres ha reunit, aquest diumenge al matí, 390 participants que han pres part a les rutes de 5 i 10 km pel centre de la ciutat. L'excel·lent temps de la matinal ha empès a registrar una de les millors participacions de la prova que organitza l'Associació Amics de Sant Josep.

El vencedor absolut de la prova de 10 km (doblava el circuit de 5 km) ha estat l'omnipresent Enric Roura (AA Palamós), amb un temps de 30 minuts i 58 segons. El corredor de Santa Llogaia d'Àlguema venia de vèncer a la Badia de Roses (10 km) i a la Mitja Marató de Banyoles (21 km) i ha acabat guanyant la partida al campió de l'edició anterior, el gironí Jordi Rabionet, per recuperar el tro. En noies, la gironina Carmen Rodríguez (La Sansi) ha estat la més ràpida. Els podis els han completat Jordi Rabionet i el figuerenc Jose Luis Cruz -nois- i Rosa Matamala i Núria Modolell -noies.

Pel que fa a la prova de 5 km, els més ràpids de cada categoria han estat Kevin Padrón i Sílvia Fernández. Els organitzadors també han repartit altres reconeixements, com el corredor més gran (Artur Roig), el més petit (Jan Jofre) i el premi especial (Salvador Pey). A més, també s'ha distingit la categoria sèniors A (Xavier Llorente, Miguel Maya i Dani Duran; i Maria Lozano, Maria del Mar Patino i Laura Morcillo); veterans B (Joan Mallol, Giorgio Pili i Antonio Nuñez; i Beatriz Brisa, Christine Chaumette i Maria Molinero); veterans A (Carles Repullo, Gabi Díaz i Lluís Rodríguez; i Pili Cifuentes, Celina Arias i Mònica Puli); i júnior (David Gich, Ismael Torres i Guillem Cuadrado; i Clara Núñez).

A la pròxima edició en paper del Setmanari de l'Alt Empordà (21/03/2017) trobareu una informació ampliada i les classificacions completes de 10 i 5 km que ha coordinat l'empresa EOS SUD.