El Quart-Germans Cruz va sumar ahir una victòria de prestigi, d'aquelles que valen el seu pes en or, després de guanyar a la pista del Barberà, rival directe a la part alta de la classificació. Els d'Albert Brea van sortir amb les idees clares, conscients de la importància del triomf, i això es va traduir ben aviat amb els primers avantatges a l'electrònic a favor dels gironins.

Al final del primer període, els del Gironès ja havien obert un forat de sis punts (18-24). Les diferències van incrementar en el segon parcial per arribar al descans guanyant de catorze (31-45).

El partit estava sota control però, incomprensiblement, el Quart es va adormir, i això ho va aprofitar a la perfecció l'equip de casa. El Barberà, molt més efectiu, va aconseguir un parcial de 22-10 en el tercer temps, fet que li va permetre entrar de nou dins del partit amb l'ajustat 53-55 a la fi del tercer quart.

No va ser, doncs, fins a l'últim període quan el Quart va poder sentenciar i lligar la victòria. Els d'Albert Brea es van tornar a posar la granota de treball i amb un parcial de 8-17, i liderats per un magistral Èric Jiménez amb 22 punts van segellar la victòria (61-72). El Quart es manté segon amb 16 triomfs i 5 derrotes.