El Figueres va completar ahir al Nou Sardenya un dels partits més dolents que ha disputat aquesta temporada. El conjunt figuerenc, lluny de trobar el seu joc habitual, va patir davant un rival que es trobava en zona perillosa i va acabar perdent per 3 gols a 0. Un gol al final de la primera meitat i un altre a l'inici de la segona van dilapidar qualsevol opció de puntuar per al conjunt entrenat per Chicho.

Això que els gironins van disputar uns primers minuts bons sobre la gespa del Nou Sardenya, intentant dominar el duel mitjançant una de les seves millors armes, la possessió de la pilota, però no aconseguia transformar aquest lleuger domini inicial amb ocasions clares a la porteria rival. En canvi, amb menys tocs i amb un joc més directe, l'Europa sí que arribava amb més perill a l'àrea unionista però sense rematar les jugades. De mica en mica el duel es va anar equilibrant i eren els barcelonins els que feien una passa endavant. Al minut 38 tenien la primera gran ocasió del matx. Fran Bea rematava una centrada lateral al pal, en l'ocasió que es convertia en el preludi del primer gol local. Pocs segons abans del descans, Abel Rita enviava la pilota al fons de la xarxa evidenciant a l'electrònic els minuts de domini de l'Europa abans que els jugadors marxessin cap als vestidors.

Si la primera meitat no acabava bé pels interessos de la Unió, el segon temps començava encara pitjor. Al minut 48, el defensa central local Alberto rematava amb el cap a gol una pilota que venia d'una centrada lateral. Un cop dur per a un Figueres que no es va poder aixecar. Aquest gol va ser una llosa per als interessos gironins, que van veure com, al minut 66, Romero cometia un penal sobre Reverter que el mateix futbolista de l'Europa s'encarregava de transformar en el 3 a 0 definitiu. La derrota deixa el Figueres a l'eix de la classificació, en desena posició, amb 39 punts. El proper cap de setmana reben la visita del Vilassar de Mar a l'estadi de Vilatenim.