No vol sorpreses ni descuits l'Atlètic de Madrid aquest vespre (20.45 h, beIN Sports) al Vicente Calderón malgrat que totes les dades, estadístiques, precedents i sensacions el donen com a vencedor en el duel de tornada contra el Bayer Leverkusen després del 2-4 aconseguit en terres alemanyes. És l'últim pas cap a la seva novena presència en els quarts de final de la Copa d'Europa; quatre de quatre, si ho aconsegueix, en l'era Simeone i de forma consecutiva.

El tècnic argentí, que manté les baixes del portuguès Tiago Mendes i l'argentí Augusto Fernández, fora per lesió des de desembre i setembre, respectivament, té només 18 homes disponibles del primer equip, comptant Fernando Torres i amb tres porters, per armar la convocatòria, pendent de si Gameiro està o no disponible. El davanter madrileny va rebre l'alta mèdica i, com també el central Savic, estan a disposició del tècnic per al partit d'aquest vespre davant dels alemanys.

Hi ha exemples recents que avisen l'Atlètic contra la relaxació, però que alhora el protegeixen per afrontar els duels, com la remuntada del Barcelona al París Saint Germain, el patiment del Madrid a Nàpols o, si escau , el 2-3 amb el qual el va amenaçar el Las Palmas al Bernabéu.