El Palamós visita aquest vespre, a partir de les 8, el Narcís Sala de Sant Andreu per jugar el partit ajornat de la 25a jornada a causa dels desperfectes que el vent va ocasionar a la coberta de l'estadi quatribarrat. L'equip que entrena Joan Mármol buscarà aconseguir la tercera victòria consecutiva davant d'un rival que té tres punts més que el conjunt del Baix Empordà. De donar-se aquest fet, el Palamós s'enfilaria fins als 44 punts, quedant-se a només dos del play-off d'ascens, donant a la vegada un pas de gegant cap al principal objectiu d'aquesta temporada, que no és cap altre que la permanència.

El degà, que el passat diumenge va superar La Jonquera a casa havent de jugar l'última mitja hora amb un home menys, va fer un esforç físic important. Segons Mármol, el tècnic, «és molt lloable que en aquests moments el grup mostri una actitud com aquesta, sobretot després de patir una derrota que ens va fer mal contra el Castelldefels». De cares a una possible factura física al Narcís Sala, Mármol prefereix treure-li ferro a l'assumpte: «Contra La Jonquera no van jugar Gerard Herrera, Álex Cano ni Biel, mentre que Serramitja i Ivan Garcia van tenir menys minuts. Tots ells podrien estar a l'onze».

El Sant Andreu, que només ha perdut un partit en les deu darreres jornades, es presenta com un os dur de rossegar. Els quadribarrats, sisens, s'enfilarien fins la quarta plaça si aquest vespre aconseguissin la victòria. Davant la importància d'aquest duel per als locals, la directiva ha decretat que l'entrada serà gratuïta.

Passi el que passi, el Palamós afrontarà en les properes setmanes un calendari d'autèntic vertigen que el portarà a enfrontar-se als quatre primers classificats en les cinc jornades vinents: Peralada (2n), Olot (1r), Vilafranca (3r) i Ascó (4t). Amb 41 punts al sarró, Mármol treu la calculadora i assegura que «ens falten sis punts per oblidar-nos dels descensos compensats i complir amb l'objectiu».