Al camp del Palafrugell, que lluita per eludir el descens, els escalencs van sumar la segona victòria seguida amb un solitari gol al primer temps del seu home més encertat, Àlex Darnés, ex del Banyoles i del Sant Pere Pescador, que ha arribat als 10 gols. Gasca recuperava el sancionat Sergi Ramírez i col·locava Joan Mill sota els pals -només un gol rebut en quatre partits i mig- per l'absència d'Ureña, sancionat amb un partit.

Diumenge a la nit l'Escala va acabar amb un somriure perquè el líder, Bosc de Tosca, va igualar davant l'Aro (3-3) i el Banyoles i el Bescanó van perdre contra el Camprodon (0-1) i el Blanes (0-2), respectivament.

Palafrugell: Bosch, Alsina, Dobaño (Ribas, 79'), Chami, Gámez, Calm, Soler (Rodríguez, 54'), Sánchez, Garrido (Perujo, 67'), Puig (Savalls, 62') i Camargo.

L'Escala: Mill, Nil Pàmies, Ricard Ferrer, Salam, Sergi Ramírez, Molinas (Mas, 79'), David Blanco (Masjoan, 54'), Argi, Darnés (Puig, 79'), Pol i Alabert (Agustí, 79').

Gol. 0-1, Darnés (35').

Àrbitre: Faig Pijuan. Va expulsar als locals Dobaño (86') i Bosch (89').

El Roses sua de valent per superar el cuer

El Roses ja té nou punts de coixí amb el descens després d'encadenar, a Mas Oliva, la segona victòria seguida contra el Campdevànol (3-1). Els nois que dirigeix Gabri Maragall i Enric Giménez van haver de suar d'allò més per superar el cuer, que s'havia avançat amb un gol a la represa i que va acabar molt molest amb l'actuació arbitral. Els rosincs van acabar donant la volta al marcador després de l'expulsió del visitant Garnatxe, amb un gol d'Edu Sastre i un doblet de l'omnipresent Robert Fernández, que suma 22 gols en 24 jornades.

Roses: Feria, Meli (Ezequiel, 70'), Jorge Torres, Hossni (Crespo, 46'), Vélez (Fageda, 74'), Edu Sastre, Robert, Isma (Joan Baduà, 46'), Ibu (Galli, 74'), Pere Bel i Tissera.

Campdevànol: Sellas, Montón (Martín, 80'), Cambras (Pujol, 60'), Garnatxe, Viñas, Suárez (López, 67'), Morera (Castella, 60'), Morillas, Sánchez, Pineda (Rodríguez, 74') i Carrasco.

Gols. 0-1, Carrasco (62'); 1-1, Edu Sastre (72'); 2-1, Robert (78'); 3-1, Robert (90').

Àrbitre: Rubio Ponsatí. Va expulsar al visitant Garnatxe (66')(2G).

El Base Roses rep una altra garrotada

El Base Roses segueix en zona de descens a Tercera Catalana, ara a cinc punts de la permanència -la distància podria augmentar si hi ha descensos no compensats- després de perdre en l'últim minut al camp del Palafolls (2-1). Tot i que l'exripollenc Pitu Labrador havia igualat l'1-0 dels maresmencs a la segona part, el conjunt de Jordi Ricart va abaixar el cap en els darrers segons. El proper compromís del Base Roses serà a la ­Vinyassa, aquest dissabte (15.30 h), amb la visita del ni més que menys líder Bosc de Tosca, que només ha perdut un partit a fora de casa en tota la temporada.

Palafolls: Parera, Amaya, Pol Victòria, Osuna, Nil Victòria, Camacho (Agell, 83'), Lorenzo, Sarabia (Parera, 46'),

Nikolov, Marc Sánchez i Carrasco (Bueno, 64').

Base Roses: Ricard López, Richard (Fran Soler, 64'), Pitu Labrador, Marc Ricart, Vargas (David Costa, 73'), Mito, Blas Hornos, Èric Jacobs (Pereira, 46'), Raül Blanco (Frank, 64'), Mínguez i Justa.

Gols. 1-0, Nikolov (51'); 1-1, Pitu (75'); 2-1, Lorenzo (89').

Àrbitre. Rodríguez Ventura.