Segon empat a zero consecutiu del Peralada, aquesta vegada al camp del Granollers. El conjunt entrenat per Arnau Sala va disposar d'oportunitats per marcar però no va poder fer-ho davant un equip que, amb la salvació gairebé a la butxaca, va posar en complicacions a l'equip gironí gràcies a un molt bon rigor defensiu i una motivació molt alta pel fet de jugar contra un dels equips més perillosos de la categoria.

Una setmana més els peraladencs van tenir les arribades més perilloses del partit, encara que no van ser tan clares com en altres partits sí que ha succeït. Els gironins es van veure col·lapsats pel bon ordre defensiu del conjunt vallesà i tot i arribar amb la pilota controlada a l'àrea de Colchero, no es mostraven contundents a l'hora de fer la rematada final. Coro, que jugava en punta, va ser el que més va insistir juntament amb el seu milor soci, Xavi Boniquet, els dos jugadors que més sensació de perill van portar a territori visitant.

A la segona meitat, el Peralada va oferir una versió millorada a la del primer temps i va monopolitzar encara més les arribades més perilloses de l'enfrontament. No obstant, era el Granollers el primer a avisar en el primer xut entre els tres pals de tot el partit, però Gianni, amb els peus, rebutjava el perill.

A un quart d'hora pel final reaparexia amb l'equip gironí Sergi Álamo, després de sis mesos lesionat, en una de les poques notícies positives per l'equip entrenat per Arnau Sala. Amb més cor que cap, el Peralada va intentar en els últims minuts ofegar un Granollers cansat però que no va perdre en cap moment la seva intensitat defensiva. En el minut 93, Serrano va tenir una de les ocasions més clares del duel i que hauria pogut donar la victòria al seu equip, però el seu xut el va desviar providencialment un defensa vallesà. L'empat deixa el Peralada segon, ara a cinc punts de l'Olot, líder.