L'escenari que es dibuixa després de la victòria a Reus és immillorable per als interessos del Girona. Amb una jornada més disputada, el conjunt de Pablo Machín continua disparat en posicions d'ascens directe i no dona cap treva als seus rivals que, al contrari que els gironins, sí que ensopeguen. El patiment final, amb la doble targeta groga a Alcaraz, el penal assenyalat a Marí i l'expulsió de Pablo Machín, va deixar un cert regust amarg de boca a l'expedició gironina. Tot i això, els tres punts eren a les maletes que carregaven els utillers i la plantilla ja parlava del partit de diumenge a l'estadi contra el Cadis. Serà un altre duel de la màxima intensitat contra un rival directe que ahir va superar el Rayo Vallecano al Carranza (1-0). S'espera que hi hagi un gran ambient a Montilivi en un partit que es perdran segur Alcaraz i Alcalá i en el qual també podrien ser baixa Borja García i Aday.

Tant el mitjapunta madrileny com el carriler de Sentmenat no van poder acabar el partit i van haver de demanar el canvi per culpa de problemes físics. Ja a la zona mixta al final dels noranta minuts els dos jugadors van explicar què els havia passat. Aday detallava que havia patit rampes i que podria ser que hagués notat «quelcom més». «He notat la tensió del partit. Potser també una mica el fet de no competir d'entrada les dues darreres jornades», deia. Amb tot, Aday era relativament optimista respecte a l'abast de la seva dolència.

Més incertesa hi ha en el cas de Borja García. El mitjapunta madrileny va sentir molèsties a la cuixa i va decidir demanar el canvi perquè no anessin a més. «He notat una sensació estranya i he decidit aturar-me i no forçar. No sé què pot ser», deia al final del partit. En principi, avui tots dos haurien de sotmetre's a proves mèdiques. D'altra banda, Kiko Olivas va caure de la llista final per culpa d'un procés de gastroentiritis.