L'Escala, quart classificat, es va retrobar amb la victòria davant el Can Gibert gràcies a un solitari gol amb el cap de Salam a centrada d'Adrià Serra al final de la primera part. El porter dels gironins, el rosinc Tibu, no va poder fer res per evitar l'1-0 i el seu homòleg a l'altre costat, Joan Ureña, va acabar deixant els tres punts en el Nou Miramar, en aturar un penal a Pajares en el minut 72.

Cal destacar que a la segona part el tècnic escalenc, Albert Gasca, va donar els primers minuts al migcampista David Blanco, fitxat la setmana passada del Torroella de Montgrí, de Tercera Catalana, i que amplia el grup després de les retirades de Jordi Alforcea i Lluís Ferrer. El proper partit de l'Escala serà al camp del Palafrugell, aquest dissabte (16.30 h), en el retorn del sancionat Sergi Ramírez.

Amb Robert a la fi del món

El Roses va retrobar-se amb la victòria set jornades després amb un triomf (4-1) que té valor afegit, ja que va ser davant el Palafrugell, rival que limitava el descens amb la permanència. El conjunt de Gabri Margall i Enric

Giménez va sortir victoriós gràcies a un altra tarda afortunada del pitxitxi Robert Fernández, autor d'un hat-trick i que li permet arribar als 20 gols. La diferència en el marcador va permetre que els juvenils Vicenç Lloret -pitxitxi- i Jaume Campmol gaudissin de minuts. A la propera jornada el Roses rebrà la visita del Campdevànol, aquest diumenge (16 h).

La salvació es complica

El Base Roses continua sense sortir del pou després de cedir davant el Cassà de la Selva (1-2) en un partit que es va tòrcer ben aviat amb el 0-1 d'Omar a la sortida d’una falta. Tot i que la reacció dels de Jordi Ricart va arribar amb la igualada d'Ivan Vargas després d'una assistència d'Oscar, els selvatans van resoldre el partit a favor seu abans del descans. El Base Roses jugarà aquest dissabte (16 h) al camp del Palafolls en el retorn del sancionat Julien Gallart.