La Jonquera va caure derrotat en l'últim moment a casa davant el Granollers (1-2), en un partit on l'àrbitre Miguel Ángel Moreno Villaécija va posar dels nervis tot el conjunt local, a causa d'unes decisions que van treure de polleguera als jonquerencs. Després d'una primera part disputada però sense clares ocasions de gol, només començar el segon temps, penal comès sobre Ismael que el propi jugador va transformar en l'1 a 0. En l'acció, els fronterers reclamaven l'expulsió del jugador vallesà que va veure targeta groga. El gol va fer un efecte rebot en l'equip d'Àxel Vizuete, molt enfadat en acabar l'enfrontament, i el Granollers va empatar al minut 61 mitjançant una diana d'Àlex Gil.

Ismael hagués pogut tornar a marcar per La Jonquera però, quan es plantava sol davant el porter, l'àrbitre va xiular una falta anterior que tampoc va castigar amb l'expulsió per un jugador visitant. L'estocada final del Granollers va arribar al minut 89, quan Carlos Cano va sentenciar el duel amb un xut des de dins de l'àrea.