I un altre cop als darrers instants. Feia temps que no passava, però a Cornellà, la UE Llagostera-Costa Brava va tornar a deixar escapar un partit que tenia guanyat a cinc minuts del final, havent-se de conformar amb un empat (1-1) insuficient per evitar que acabi la jornada en zona de descens directe. Aquest cop va ser un cop de cap d'Ahmed a la frontal de l'àrea petita, el que va igualar un partit en el que l'equip d'Oriol Alsina s'havia avançat de penal. Sense ser decisius, els punts sí que eren de molta importància per les aspiracions dels gironins de mantenir la categoria.

Ahir a Cornellà s'enfrontaven dos equips immersos en mala dinàmica de resultats el que feia que arribessin molt necessitats, sobretot al bàndol visitant, que amb la resta de marcadors de la jornada començava el partit en dissetena posició. En números, el conjunt del Baix Llobregat venia de sumar 7 dels 24 punts disputats en la segona volta, un menys que el Llagostera comptant el mateix període. Res a veure amb el duel que van disputar al Municipal de Palamós l'octubre passat, i en que els d'Oriol Alsina es va imposar amb claredat per 3-0.

Ocupant la part baixa de la classificació i a les alçades de temporada que ens trobem el partit prenia més rellevància. A tot plegat els gironins van sumar-hi la dificultat afegida per culpa de les baixes que tenien, especialment la del seu màxim golejador, Manel Martínez, sancionat per acumulació de targetes. Per contra el tècnic va recuperar a Pitu, Javi Chica i Marc Fernández, tots tres titulars juntament amb els habituals de les últimes setmanes i la novetat d'Albarrán a la banda dreta. Sobre el camp el Llagostera va plantejar un partit amb dos davanters i valent, encara que tal com va reconèixer el propi Alsina al final del partit, l'alineació rival el va obligar a variar els plans inicials. El Cornellà sí que va complir amb el guió previst sortint amb intensitat, el que ja en el primer minut es va traduir en una primera arribada de perill mitjançant Enric. El davanter local va recollir la pilota a la frontal per rematar centrat a les mans de Moragón. En l'acció següent un bon cop de cap de Puerto es va perdre a la dreta de la porteria visitant. Tret d'aquests dos avisos inicials, el respecte entre els dos equips va condicionar el joc reduint-lo a passades llargues en les que les defenses tenien l'avantatge.

Mica en mica el Llagostera va augmentar la pressió al centre del camp, fins que en una recuperació de Pitu, aquest va passar a la banda dreta perquè Rafa Jordà centrés a l'àrea buscant la incorporació de Marc Fernández. Abans de rematar, Pere el va desplaçar amb el braç cometent un penal que al minut 22 Pitu va enviar al fons de la xarxa. Marcat el 0-1, i amb la sensació que s'havia fet el més difícil, van arribar els millors minuts del Llagostera, segur darrere i molt ràpid i incisiu al contra atac, el que superada la mitja hora de partit gairebé es converteix en el 0-2 després d'una bona acció personal de Manu Gavilán en que el davanter va retallar a l'interior de l'àrea però va tardar massa a xutar. Abans del descans només hi va haver temps per dues ocasions del Cornellà, primer amb una rematada creuada de Ñoño que Moragón va poder desviar després que la pilota passés per sota de les cames de diversos jugadors i un llançament molt perillós de Ripoll des del punt de penal que la defensa va rebutjar. El xiulet va donar a pas a una segona part que va començar exactament igual que la primera, i només alterada per la lesió de Chica als nou minuts de la represa, i que va obligar al tècnic a fer entrar a Masó.

Amb el marcador advers, el Cornellà va anar mostrant més ambició per empatar, alhora que el Llagostera feia un pas enrere per protegir el triomf, cosa que es va manifestar en més presència en terreny de joc visitant, que de retruc també donava l'oportunitat de buscar la porteria de Moragón. Als deu minuts de la segona part Pep Caballé ho va provar amb un xut llunyà que Moragón va atrapar sense problemes, i més tard Puerto va intentar sorprendre'l en una voleia que es va perdre per damunt del travesser. En aquell moment el tècnic local ja havia fet un doble canvi que acabaria sent cabdal pel desenvolupament del partit. L'entrada de Devesa i Abraham va obrir el camp i el conjunt del Baix Llobregat va carregar el seu joc ofensiu en centrades laterals que cada cop tancaven més la defensa del Llagostera.

A divuit minuts del final Abraham va fer una diagonal des de l'esquerra per xutar amb potència a les mans de Moragón. Alsina va intentar contrarestar el joc rival fent entrar a Valentín per Rafa Jordá, el que va deixar sol a Manu Gavilán en atac, i després una sobrecàrrega de Marc Fernández va fer que l'hagués de substituir per Marc Martínez. Alhora, i a falta de quinze minuts del final, el Cornellà va exhaurir els canvis apostant per l'entrada d'Ahmed, decisiu en el desenllaç del partit. Els últims minuts van ser una constant de pilotes penjades a l'àrea visitant, una d'elles en un servei de cantonada que Aimar va rematar per sobre del travesser. En la següent va ser Borja el que no va saber aprofitar un error de la defensa per marcar també de cap, però a la tercera va anar la vençuda i en el minut 85, i en un córner que els locals van treure en curt, Ahmed va trencar el fora de joc entrant des de segona línia per superar a Moragón des de la frontal de l'àrea petita. L'empat va fer creure als locals en la victòria i per contra va mostrar totes les inseguretats del Llagostera, tot i que el marcador ja no es va moure més. El xiulet de l'àrbitre va certificar el repartiment de punts amb un empat que amplia a cinc les jornades seguides sense vèncer del Llagostera. Tot plegat el condemna a ocupar el dissetè lloc quan resten deu jornades per tancar el campionat, abans de rebre dissabte (17 h) a un altre rival directe, el Gavà.