El Bordils torna a apel·lar aquest vespre (20.00) a la màgia del Blanc-i-Verd per fer un altre pas cap a la permanència. Els dos triomfs seguits contra Nava i Amenábar en les dues darreres jornades han permès a l´equip de Pau Campos sortir dels llocs de descens i assolir un coixí de tres punts respecte el primer equip que ara baixaria (el basc), xifra que es podria incrementar avui si els gironins poden superar el Cisne, en una jornada amb partits molt complicats per als rivals: Covadonga-Nava; Còrdova-Barça B i Teucro-Amenábar. Encadenar tres victòries consecutives podria ser determinant per afrontar amb més tranquil·litat la recta final de la lliga de Divisió de Plata.

El Cisne arriba al Blanc-i-Verd instal·lat al vuitè lloc, amb sis punts més que el Bordils. Superades les angoixes que va patir l´any passat per salvar-se, aquesta temporada disposa d´una plantilla de nivell que el manté a la zona mitja de la classificació, sempre mirant més amunt que no pas cap avall. Campos explica que «si guanyem tindrem la permanència molt a prop, i gairebé la podríem sentenciar en els següents partits contra Gijón i Còrdova». El tècnic calcula que amb uns 23 punts es pot salvar la categoria i, fent els seus càlculs, «si guanyem el Cisne i ens situem amb 19, haurem fet un pas determinant, tenint en compte que els rivals, sobre el paper, tenen partits molt difícils».

Sobre el Cisne, Campos va explicar que «s´han reforçat amb jugadors descartats del Teucro i l´Octavio, i disposen d´una de les millors primera línia de la categoria, a banda d´extrems molt ràpids». Tot i això, els gallecs «baixen el rendiment fora de casa, on aquesta temporada han perdut a Zarautz o Torrelavega. Hem de sortir a per totes a veure si podem trencar el partit».

Sense baixes a l´equip, el tècnic subratlla la «il·lusió» que hi ha al vestidor: «anem a buscar el tercer triomf seguit per primer cop aquesta temporada».