En el duel entre els dos millors equips gironins de Preferent, el Sant Pere Pescador va allargar el seu excel·lent moment amb una contundent victòria (0-4) al camp d'un Porqueres que s'allunya de la quarta plaça. Les noies de Joan Pont i Quim Sala van sortir molt concentrades i al quart d'hora ja dominaven 0-2, amb gols de l'excabanenca Marina Poyato i de la pitxitxi Ana Ríos, que va culminar el seu doblet i ja acumula 28 dianes. Aquest duel va servir de retorn en el camp del seu anterior equip per a la porteria Xènia Cantenys, que recuperava la posició després d'un partit absent. El Sant Pere té el quart lloc gairebé assegurat i ara va a la caça del tercer, el Cerdanyola del Vallès, que es troba a tres punts i que serà el proper rival, el 5 de març.

Sant Pere Pescador: Xènia Cantenys, Trini, Alba González, Taïs, Cristina Pont, Marina Poyato, Jeni Ballesta, Cynthia, Ana Ríos, Sílvia Masferrer i Paula Denis.

Gols. 0-1, Marina (8'); 0-2, Ana Ríos (15'); 0-3, Ana Ríos (63'); 0-4, Paula (p)(69').

Àrbitre: Rovira Gas.

Desfeta del Vila-sacra contra el colíder

Al camp del Sant Feliu de Guíxols, nou colíder de Segona Catalana amb el Sant Esteve d'en Bas, el Vila-sacra va caure golejat amb estrèpit (11-0). Les de Paco Fernández, sense recanvis, ja perdien 4-0 al descans i la segona part va ser un suplici. Si no hi ha canvis d'última hora el Vila-sacra aprofitarà la jornada de descans d'aquest cap de setmana per

jugar, diumenge (19 h), el duel que té pendent a Riudeperes, a Osona.

Vila-sacra: Mar, Dikra, Carla Fernández, Sandra, Carla Moreno, Ariadna, Alexandra, Amandine, Alejandra, Natàlia i Souhaila.

Gols. 1-0, Andrea (9'); 2-0, Guitart (19'); 3-0, Pizarro (38'); 4-0, Pizarro (39'); 5-0, Guitart (48'); 6-0, Andrea (63'); 7-0, Ainoa (67'); 8-0, Faure (73'); 9-0, Mireia (76'); 10-0, Rosi (80'); 11-0, Pizarro (81').