El gran duel de la jornada entre els dos primers classificats va deixar, després del 0-0 final, més satisfet el Vila-sacra que el Garriguella. Tot i que els alberencs es mantenen com a líders provisionals, per darrere ve un conjunt vilasacrenc situat a tres punts, però amb dos partits pendents i amb el goal average a favor seu després del 3-1 de l'anada. El partit de diumenge va ser intens, igualat, però amb escasses ocasions, entre dos conjunts més aviat conservadors que no volien perdre per res del món.

Els nois de Fran Lara van avisar amb un cop de cap de Gisbert i un altre de Khalid que va anar al travesser, mentre que els d'Abdoulie Jallow, encara imbatuts després de 20 partits, van poder desnivellar el marcador amb dues accions de Hadi i de Ba. Els porters d'ambdós equips, Rubén Mena i Eder Sánchez, van tenir poca activitat i van estar ben costudiats per Ibra i Juanito, per un costat, i Ousmane i Lorens, per l'altre.

Lara, tècnic garriguellenc, considerava que "aquest punt no és bo, s'havia de guanyar; en aquests partits hi ha precaució. Hem fet el que hem pogut, però el Vila-sacra és fort i ho fa bé. L'objectiu és ser campió". Mentrestant, Jallow, preparador dels vilasacrencs, explicava al final del partit que "hem tingut opcions, però és un punt molt important i perfecte en un camp difícil. Cada diumenge és una festa per a nosaltres; tenim dos duels pendents i l'average a favor".

Garriguella: Mena, Carlos Mosquera (Cristian Asensio), Luque, Juanito, Ibra, Dennis (Ivan Pérez)(Mohamed), Xavi Gisbert, Paolo, Migue Cortés, Orlando (Khalid) i Joni Robledo.

Vila-sacra: Eder Sánchez, Ousmane, Lorens, Abdu, Farouk (Mussa), Ebrima, Benba, Ba, Younis (Youssef), Hadi i Lamin.

Gols. No n'hi va haver cap.

Àrbitre: El Abdi Zahnini.