El Quart-Germans Cruz va encaixar la quarta derrota de la temporada en perdre a la pista del Palma Air Europa (76-72) en un duel igualat en què els gironins es van veure superats per un bon inici dels balears, més encertats en el marcador. Això va permetre al Palma obtenir un parcial de 22-12 inicial que li donaria l'avantatge la resta del duel.

Els balears venien de perdre a la pista de l'UBSA Sant Adrià , així que buscaven un triomf que els situés entre els millors equips d'EBA en el grup C-B. Per la seva part, el Quart venia de sumar un important triomf davant un rival directe com el Pardinyes i buscava una victòria que els refermés en el liderat.

Els d'Albert Brea doncs es van veure superats d'inici i, tot i que van augmentar la intensitat defensiva i alhora va millorar l'encert ofensiu. Això va permetre al Quart reduir diferències en el marcador en el segon període però el Palma encara aconseguia mentenir-se per davant al descans (39-32).

A la sortida de vestidors el Quart va intentar posar una marxa més, però els locals es van mostrar molt intensos i dins el partit i aconseguirien mantenir la renta en el marcador al final del tercer període. Eren set punts de diferència, però els balears aconseguien retenir aquesta diferència davant l'empenta del públic local.

El darrer quart se'l va endur el Quart-Germans Cruz, però tot i així sense poder acabar de capgirar el marcador del tot. La diferència final es va quedar en quatre punts, de manera que els gironins encaixaven la quarta ensopegada d'aquest curs, totes a domicili, el que demostra la fortalesa del Quart com a local.

Aquest dissabte els gironins rebran la visita del BBA Castelldefels a partir de les 19.30 h. Un matx que enfrontarà els d'Albert Brea amb un dels conjunts de la part baixa de la classificació i que en el partit d'anada els va donar problemes (69-73).