Va ser el gran protagonista del Palamós en l'última jornada, el «totcampista» del degà, Narcís Barrera, va entrar al rectangle de joc al minut 54, i 8 minuts després feia l'únic gol del partit, afusellant el porter del Granollers en una de les seves habituals incursions a l'atac en una acció d'estratègia. Pocs minuts després, el torderenc va veure la targeta vermella directa per indignar-se quan va veure una dura entrada al seu company Agi. Gol i expulsió, concentrat en ben poc temps.

Barrera, que viu la seva segona etapa al degà, té passat a d'altres equips de la província, com el Figueres i el Peralada, i per al seu entrenador, Joan Mármol, disposar d'un jugador de les seves característiques és bàsic: «On jo vagi sempre vull tenir un Narcís Barrera al meu costat», va expressar el tècnic palamosí. Mármol va relatar així l'acció de l'expulsió de Barrera en els instants finals davant el Granollers. Segons ell «només vaig veure que en Narcís era a terra, i com que és de sang calenta, i segurament indignat per la falta sobre el seu company Agi es va escalfar i un cop escalfat és d'aquells jugadors que té el poder de treure de polleguera el rival». El polivalent futbolista del Palamós també va explicar l'acció dient que «em va fer ràbia la falta sobre Agi perquè va ser molt dura, llavors vaig anar allà per esgarrapar temps i em van empènyer, a partir, d'aquí l'àrbitre va prendre la decisió salomònica d'expulsar dos jugadors». Barrera va afegir que «coneixíem aquest col·legiat i la seva facilitat per treure targetes grogues gratuïtament i que no porten enlloc».

En el partit de la primera volta els vallesans es van cruspir sense contemplacions el Palamós amb un contundent 6 a 2. Segons el migcampista del Palamós «aquell resultat ha sigut una arma que a en Joan li ha anat molt bé en els dies previs, però, allà només hi vam perdre tres punts». Aquell dia «és cert que la imatge no va ser bona, però, per a la tornada a en Joan li ha anat bé per encendre'ns. Vam assolir la sisena victòria del curs a casa, que té un valor molt gran en tornar a deixar la porteria a zero i sumar 35 punts».