L'equip Movistar Yamaha de MotoGP ha acabat, aquest divendres, el test oficial de MotoGP en el circuit de Phillip Island (Austràlia) amb resultats positius. Encara amb marge per a millorar la vida dels pneumàtics i el seu ritme de carrera, Maverick Viñales ha completat el tercer i últim dia de proves en primer lloc, seguit per Marc Márquez (Honda), un fet que li permet també ser el més ràpid de la setmana en la classificació combinada amb la seva YZR-M1.

D'aquesta manera, el pilot altemordanès ha finalitzat en primer lloc en els tres test oficials de la pretemporada de MotoGP, afegits als de València, al novembre, i de Sepang (Malàisia), fa dues setmanes.

El quart i últim test de pretemporada serà el 10 de març i l'inici oficial de temporada el 26 de març a Losail (Qatar), on Maverick partirà com un dels màxims favorits al títol després de canviar Suzuki per Yamaha fa pocs mesos.

"Tenim les coses clares"

"Ha estat un test molt positiu per a nosaltres. Vam venir aquí a provar moltes coses i ara tenim les coses clares i fins i tot sabem quina posada a punt podem utilitzar a Qatar. Hem treballat molt i estem contents per això. Avui ens hem concentrat bàsicament en el ritme de carrera i estic satisfet però podem millorar. No ens hem decidit sobre el carenat encara, veurem", explicava Maverick en declaracions al web oficial de MotoGP.