Diumenge, l'Olot rep el Pobla de Mafumet (16.30) un dels dos únics equips, l'altre és el Santfeliuenc, que l'ha guanyat aquesta temporada a Tercera Divisió. Després de l'empat de la setmana passada en el derbi contra el Figueres (1-1), els garrotxins poden completar una volta completa sense perdre cap partit derrotant el filial del Nàstic. «Una volta sense perdre? És maco tenir un al·licient nou cada setmana», reconeixia ahir el tècnic de l'Olot, Ramon Maria Calderé, abans d'avisar que derrotar els tarragonins no serà gens fàcil: «El Pobla de Mafumet està en forma i té jugadors joves i ràpids». Un exemple seria el davanter de Bàscara i exjugador del Figueres Roger Brugué, que fa poques setmanes va ser un dels botxins del Peralada en la seva visita al camp de La Pobla.

«Ens va passar per sobre en la primera volta i vam aprendre de la derrota», recordava ahir Calderé sobre el 2-0 del partit de la primera. Des de llavors, 2 d'octubre, l'Olot no ha tornat a perdre cap més partit però, tot i la bona dinàmica, Calderé avisa que cal seguir centrats: «A mi m'agrada molt el futbol estètic, però el més important és controlar les dues àrees». L'Olot lidera el grup 5è de Tercera amb 57 punts, sis més que el segon classificat, el Peralada.

D'altra banda ahir es va confirmar l'horari del partit de lliga al camp del Cerdanyola. Serà el proper diumenge, 26 de febrer, a les 12 del migdia al camp de les Fontetes.