Garriguella i Vila-sacra es jugaran, aquest diumenge (16.30 h), bona part del títol de campió del grup 30 de Quarta Catalana. Ara mateix, són els dos candidats a ocupar les dues places d'ascens directe a Tercera Catalana, però en joc hi ha el prestigi del trofeu i de poder disputar la Copa Catalunya amateur.

Quan hagin jugat, encara quedaran tres mesos de competició, però obtenir un bon botí en el camp garriguellenc serà clau pel factor psicològic. Ara, el Garriguella és líder amb tres punts de coixí, però dos partits més que el Vila-sacra, que ha de jugar contra Portbou i Llers en duels endarrerits. Per la seva part, els de Fran Lara es van posar al dia el divendres al camp del Vilajuïga (1-5) i, a més de buscar el triomf contra el Vila-sacra, necessiten remuntar el 3-1 de l'anada pel goal average.

Al camp dels alberencs, el conjunt d'Abdoulie Jallow s’hi presentarà encara com a únic equip imbatut del futbol comarcal després de 19 partits, si bé va estar a punt de perdre el primer partit el diumenge passat davant el Siurana (1-1) de Vicens Chico.