El Grifeu de Llançà compta amb una quinzena d'equips aquesta temporada en competició. Després de l'adéu del primer equip, que es va dissoldre l'estiu passat per l'envelliment de la plantilla després de flirtejar a la zona alta de Tercera Catalana, el sostre del club groc-i-blau és ara un sènior masculí establert a dues categories per sota, Tercera Territorial B. L'equip que entrena Toti Granollers és líder del grup i té tots els números d'acabar ascendint a Tercera Territorial A a la pròxima temporada.

Una de les altres novetats que té el Grifeu enguany és la junta directiva, estrenada ara fa dos mesos. La presidència ha passat en mans de Jaume Juher, que ja entrenava equips de la base, i la vicepresidència a les de Francesc Bonsoms. La resta de la junta la formen Natàlia Roquer (secretària), Teresa Costa (tresorera), Maria Jesús Jardín, Jean-Pierre Fortea i Andrés Boher (vocals).

A la pròxima edició en paper del Setmanari de l'Alt Empordà (del 14 al 20 de febrer) trobareu les fotos amb els noms dels jugadors/es i tècnics del Grifeu.