El Sant Pere Pescador continua instal·lat a la quarta posició de Preferent, sense descartar la segona plaça, ara en mans del Cerdanyola, després d'aconseguir un nou triomf, en aquest cas contra el Guineueta barceloní (2-0). Davant el penúltim classificat, les noies de Joan Pont i Quim Sala van haver de suar de valent, però el privilegi de tenir la pitxitxi va ser determinant. Ana Ríos, ex del PB Lloret, va deixar el triomf a casa amb un doblet a la segona part i ja acumula 23 gols.

En aquest partit, va debutar el segon fitxatge del mercat d'hivern, Margarita Kostadinova, jugadora russa que, igual que Rebeca Pesado, prové del PB Lloret. El pròxim partit del Sant Pere, que tindrà de baixa de llarga durada Sara Garcia per una lesió al genoll i que recuperarà la sancionada Paula Denis, serà aquest diumenge (16 h) al camp de l'Atlètic Vilafranca, equip que vol prendre-li la quarta posició.

Sant Pere: Xènia Cantenys, Mireia Pont, Trini, Alba González, Taïs, Cristina Pont, Marina Poyato, Jeni Ballesta, Ana Ríos, Sílvia Masferrer i Cynthia Blanco. També van jugar Anie, Rebeca, Yulieth, Anaïs i Margarita.

Gols. 1-0, Ana Ríos (52'); 2-0, Ana Ríos (89').

Àrbitre: Parramon Monerris.

L'alegria dura poc en el Cabanes

El Cabanes va trencar una ratxa de dues victòries consecutives després de perdre (3-1) al camp del Corró d'Amunt, que pugna per la zona alta. Tot i que les de Quim Cruset i Carlos Monturiol es van avançar a terres vallesanes amb un gol de la juvenil i exllersenca Lydia Fernández en el minut 18, al final van acabar marxant del partit amb les mans buides.

El Cabanes tornarà a veure's les cares amb un rival de la zona alta, en aquest cas davant el Pradenc, aquest diumenge (16 h), amb la baixa per sanció de Tània Moreno.

Cabanes: Xènia Cardona, Sumia, Maria Cruset, Carla Monturiol, Lydia Fernández, Tània Moreno, Mireia Vallejo, Maria Nicolàs, Laia Novellón, Maria Mallol i Lydia Crespo. També van jugar Susi, Marina Torres i Marina Ayter.

Gols. 0-1, Lydia Fernández (18'); 1-1, Tamara (40'); 2-1, Padilla (41'); 3-1, Molina (80').

Àrbitre: Musach Icart. Targeta vermella a la cabaneca Tània Moreno (2G)(85').

El Vila-sacra es posa al dia amb derrota

En un partit que s'havia ajornat en nombroses ocasions, el Vila-sacra va cedir dijous passat davant el Ripoll Atlètic (1-3) amb gol de l'honor de Carla Moreno. Després d'una jornada de descans, l'equip de Paco Fernández rebrà la visita (diumenge, 19 h) del Riudeperes, d'Osona.

Vila-sacra: Mar Ruiz, Dikra, Carla Fernández, Souhaila, Sandra Quintos, Carla Moreno, Alejandra Fernández, Melissa, Ari Sellas, Nattàlia Martin i Alexandra Puentedura. També van jugar Patricia Ayuste i Balbi.

Gols. 0-1, Carlota (19'); 1-1, Carla Moreno (21'); 1-2, Judit (43'); 1-3, Corina (52').