El taekwondista altempordanès Joel González haurà d'esperar uns dies més per a reaparèixer en el tatami després que fos baixa d'última hora a l'Open de Las Vegas per una lesió. El competidor de Figueres i de Vilafant, que havia viatjat amb la selecció espanyola als Estats Units, tenia previst donar les primeres puntades de peu el divendres passat (-63 kg) després de la medalla de bronze dels Jocs de Rio, a l'agost passat. Ara bé, una lesió muscular en un bessó de la cama, tal com ell havia comentat el dia abans a les xarxes socials, va impedir-li lluitar a terres americanes.

A Las Vegas, en canvi, sí que van poder lluitar el figuerenc Àlex Falgàs i el vilafantenc Ramon Ruiz, però sense opcions de medalla. Per una part, el del Jan-su de Figueres va caure en el primer combat en pes gall (-63 kg) contra el canadenc Jackson Carroll (5-9) i, per l'altre, en pes superlleguer (-80 kg), el del Tae Sport de Vilafant va cedir als setzens de finals contra el xinès Wei-Ting Liu (12-4) després d'haver superat Rodny Mondelus (11-4), d'Haití, a la ronda anterior.

Ara, a San Sebastián de los Reyes

Després de l'Open de las Vegas, els competidors altempordanesos entraran en escena el pròxim dissabte dia 18 de febrer amb el Campionat d'Espanya en categoria absoluta que tindrà lloc en el complex esportiu Dehesa Boyal de San Sebastián de los Reyes (Madrid). Aprofitant aquest esdeveniment la Reial Federació Espanyola de Taekwondo entregarà els Premis Nacionals 2016.