El mercat d'hivern de Tercera Divisió, en clau altempordanesa, ha tancat aquest dimarts amb alguns moviments destacats en el Peralada i a la Jonquera.

Per una part, l'equip peraladenc, segon classificat, ha fitxat el davanter Ernest Forgas, jugador de 23 anys que prové del Prat, de Segona Divisió B, i que el Girona fitxa i cedeix en els peraladencs. A més, té passat recent al Sabadell, Rubí i Pobla de Mafumet. Per contra, Keita Karamokoba, autor de nou gols, ha demanat la baixa i el club li ha concedit, per anar a l'Atlético Saguntino, equip valencià de Segona B.

D'altra banda, la Jonquera ha vist com el davanter Henry Gilham marxava al Llagostera B, de Primera Catalana, després de la forta competència que hi ha hagut els darrers dies a l'equip amb els reforços d'Aleix Feixas (Palamós), Toledo (Pinatar Arena), Ismael Lakhamy (Poitiers) i Juanpi Sepúlveda (la Jonquera). En canvi, en el Figueres no hi ha hagut moviments a les últimes hores i l'únic reforç d'hivern ha estat el del migcampista argentí Sebas Setti (Llagostera).

Mentrestant, a l'Europa, de Barcelona, el porter de l'Escala Moha Chaoui ha estat baixa només tres mesos després d'haver-hi fitxat.