Si el cap de setmana passat la pluja va obligar a suspendre una setantena de partits a l'Alt Empordà entre futbol amateur i base, la jornada d'aquest dissabte i diumenge va pel mateix camí. La intensa pluja que està caient aquest divendres, adjuntat amb l'aigua acumulada dels darrers dies, deixaran bona part dels camps de gespa natural, artificial i de terra gairebé inservibles per a la pràctica del futbol.

Ja hi ha clubs que han anunciat que suspenien alguns partits, com el Club Esportiu Llançà, que n'ha anul·lat quatre (cadets i infantils). Seguint en la mateixa línia, la Unió Esportiva la Jonquera té el camp de les Forques com es veu a la foto i ja anunciat en el seu compte de Twitter que l'estat de Les Forques està "pitjor que el passat cap de setmana, hi ha poques opcions de poder jugar demà". Així, partits com els del juvenil, cadet i aleví B fronterer es podrien ajornar.

Mentrestant, el Club de Futbol Peralada també ha fet saber que els partits del juvenil B, cadet A i infantil A no es jugaran aquest dissabte i la Unió Esportiva Figueres, de moment, té un partit suspès a la seva agenda, el que havia de disputar l'aleví E a Navata. La llista de partits suspesos d'aquest cap de setmana augmentarà a les pròximes hores.