El Sant Pere Pescador, de Preferent femenina, va posar fi a una dinàmica de set victòries seguides amb una derrota a casa (1-2) davant l'Atlètic Prat Delta, dissabte passat. Les noies de Joan Pont no van tenir el dia, cedint dos gols per regals defensius, però tot i això van poder guanyar. Tres pals van impedir que hi haguessin més gols que el de Cristina Pont, de falta. Les santperenques van notar les absències per sanció de Cynthia i Paula Denis i van lamentar les lesions al final del partit, entre les quals la de Sara Garcia, que podria tenir una greu afectació al genoll. El pròxim partit del Sant Pere serà aquest diumenge (16.30 h) al camp de la Penya Blanc-i-Blava la Roca vallesà.

Sant Pere: Xènia Cantenys, Mireia Pont, Trini, Alba, Taïs, Cristina Pont, Sara, Jeni, Marina Poyato, Sílvia i Ana Ríos. També van jugar Anie, Rebeca Pesado, Yulieth i Anaïs.

Gols. 0-1, Garcia (44'); 0-2, Farreras (49'); 1-2, Cristina Pont (f)(62').

Àrbitre: Maspoch Geli.

Reforcen la defensa amb Rebeca Pesado

El Sant Pere Pescador ha mogut fitxa durant el mercat d'hivern i el primer reforç ha estat el de la selvatana Rebeca Pesado. Es tracta d'una defensa que prové de la Penya Barcelonista de Lloret de Mar, equip de Primera Catalana que es va retirar abans d'acabar el 2016. Pesado ja té experiència a Preferent i ve avalada per la pitxitxi del Sant Pere. Ana Ríos, amb qui va compartir vestidor la temporada anterior amb l'equip lloretenc. Pesado va debutar dissabte amb el Sant Pere, entrant al camp a la segona meitat.

El Cabanes es refà amb contundència

Després de tres derrotes seguides el Cabanes, de Primera Catalana, va celebrar el primer triomf de l'any amb contundència, al camp del Llerona (1-5). En terres vallesanes, les noies de Quim Cruset i Carles Monturiol van sortir molt concentrades i al minut 11 ja dominaven 0-3 en el marcador, un fet que ja no van deixar escapar. Aquest dissabte (16 h) el Cabanes rebrà la visita de la Pera.

Cabanes: Xènia Cardona, Maria Cruset, Carla, Xènia Alonso, Tània, Maria Nicolàs, Estelle, Maria Mallol, Lydia Crespo, Arantxa i Laia Buixó. També van jugar Alba, Marina Torres i Mireia.

Gols. 0-1, Tània (3'); 0-2, Maria Mallol (6'); 0-3, Maria Nicolàs (11'); 0-4, Tània (64'); 0-5, Laia Buixó (6'); 1-5, Sílvia (75').

Àrbitre: Drame Cisse.

Segona part per oblidar a Sant Pere

El Vila-sacra no va poder donar continuïtat al triomf a Banyoles i va cedir clarament davant el Berga en un partit disputat al camp del Sant Pere perquè el seu estava negat. Ara, les de Paco Fernández tindran una doble jornada aquesta setmana: dijous (20.30 h) rebran el Ripoll Atlètic, en un duel que s'ha anat ajornant, i el diumenge (12 h) visitaran el camp del Moià.

Vila-sacra: Mar, Patricia Ayuste, Carla F., Sandra, Carla M., Melissa, Amandine, Alejandra, Natàlia, Balbi i Souhaila. També van jugar Dikra, Ariadna i Alexandra.

Gols: 0-1, Carla (51'); 0-2, Marina (72'); 0-3, Cristina (74'); 0-4, Cristina (77').

Àrbitre: Espinosa Díaz.